CRONICĂ TV DE ANDREI PARTOȘ

0
26

PANDURII-STEAUA
*O nouă prestaţie subţire a campioanei. Până în min 17 n-a tras la poartă…Prepeliţă e mijlocaş, Tătăruşanu apără, deşi s-a spus că nu va juca…Bourceanu e confuz, Kapetanos n-a primit nicio minge…Stanciu e o umbră în terene…gorjenii au avut 2-3 situaţii de gol…Centrările lui latovlevici n-ajung la nimeni…Pandurii stă la pândă…Tănase oferă pe tavă minge de atac pentru adversari…Steaua arată tot mai rău tactic şi fizic…Oare Reghe şi-a terminat ideile sau e un moment trecător? Partea cu Popa- Georgievski e moartă…nu duce nicio minge în faţa porţii…Eric se plânge de o accidentare…Georgievski ia galben acordat nedrept de arbitru! Tănase nu poate pasa nici la 3 metri…Gol creat de ieşirea lui Tătă…Eric 1-0!
Gardoş face un fault oribil, dar ia numai galben…Tănase mai dă o pasă la adversar…culmea e că nu merge niciunul dintre bucureşteni…nervozitatea permanentă a lui Bourceanu se transmite echipei… Kapetanos nu există în joc, dar nu numai din vina lui…clar mai buni gorjenii în fazele de atac…Vor mai fi goluri…Gardoş pierde iar, salvează Tătăruşanu…cât de prost joacă echipa, egreu de spus! Au avut pauză mulţi dintre ei…Dacă au fost la lot, de ce-i bagă în echipă…Szukala ia galben tot la un contraatac…Cred că nemţii ne vor da o căruţă de goluri!
* Între timp Fiji ne-a dat o lecţie de rugby la noi acasă! 7-23 deocamdată…Echipa României n-arată rău dar e departe de elita mondială! 7-26 scor final..
Steaua continuă să nu joace nimic…Marele Stoica şi-a pus amprenta pe atitudinea jucătorilor…X pleacă, Y nu mai stă, cutare a băut, cutare merge la femei…cam asta s-a scris despre jucători în ultima vreme…Lipsa de chef a unora, plus lipsa de valoare a altora…Steaua nu mai bate pe nimeni dacă nu se produce o schimbare radicală! Pauză!
* Dortmund- Bayern 0-0 în min 57…Scor final 0-3…
Vocea României…am şi uitat de acest program…
* Steaua a egalat, iar jocul a devenit mai spectaculos. Am văzut şi greşeli de arbitraj destul de clare…mai multe în favoarea gazdelor…A intrat Iancu şi a făcut ceva…1-1 în min 72…Chpciu e şi el în teren…cu câteva greşeli mari…a fost pus apărător…Kapetanos e util în apărare…Tănase ratare imensă din 10 metri! Şi-n ultimul moment Tănase a ratat singur cu portarul. Două reprize diferite. Prima dominată de gazde, a doua a Stelei. Egalul pare just, dar pentru viitor Steaua are mari belele. Buba e la Reghe în primul rând. Şi-a pierdut flerul! Declaraţia lui de după este pe model MMStoica…arogant, irealist! Brazilianul Eric vorbeşte o idee mai bine româneşte decât mulţi autohtoni!
Adrian Năstase e la A3…bun program de week-end…
 

 
 
 
* La TV5 îl văd pe Patrick Bruel….doamnele din public sunt în delir! Gazdă e Drucker…
 
 
 
 
 
DUMINICA…
Reluările se suprapun. Te cunosc de undeva şi Vocea României se fugăresc. Antena 1 şi ProTV joacă tare.Nu comentez acum cele două emisiuni, pentru că le-am văzut pe sărite, conform mişcărilor mele pe telecomandă. Oricum, s-a falsat şi de data asta! * Am ajuns şi la Duminica în familie. N-am crezut că-mi va fi atât de greu s-o suport pe Ramona Bădescu. * Exaltare, patetism , entuziasm supralicitat…greu de descris. Era Marius Mihalache invitat! Sigur au fost şi alţii…Emisiunea nu mai are strălucire, umor, nimic. Claudiu Bleonţ are un rol de comoderator destul de ingrat. * Am văzut-o puţin şi pe Andreea Marin. Nu s-a schimbat prea mult.Mă refer la stilul „Surprizelor…”.Lacrimi, bucurii, sprijin umanitar, emisiune pozitivă!* La Cârcotaşi „noile producţii TVR” au ocupat un loc important. Culmea, la ei era invitată tot Ramona Bădescu! Neinspirată alegere…a şi cântat (playback)…avea pantaloni de piele…dar şi un cuţu alb simpatic la vedere! Gafele de la diferite posturi au crescut numeric, aşa că marfa emisiunii e imensă! Rămâne un reper sigur al divertismentului! * Pistolarul din Bucureşti s-a predat, a venit la poliţie cu taxiul! Ăsta da tupeu!* La Ghiţă TV, Miron Cozma (un nemernic cultivat fără ruşine de televiziuni!) susţine că Becali ar fi la pârnaie pentru că a finanţat suspendarea lui Băsesc!* Proconsul cântă la Confidenţial (A2). E şi asta o opţiune! Brancu ştie să-i aburească pe toţi!* Dinamo conduce Gaz Mediaş cu 1-0…Victorie la limită. *ProTV dă un film tare: Parker (2013).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here