CTP: Romașcanu a înjurat într-un spațiu deloc privat, plătit de cetățeni cu zeci de milioane de euro

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
248

Lucian Romașcanu a fost suspendat din PSD nu pentru că a jignit jurnaliștii, ci pentru că „și-a dat prea multă importanță” când a fost deranjat că aceștia îl așteaptă pe șeful partidului, Marcel Ciolacu, în loc să vină la conferința de presă susținută de el, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Cristian Tudor Popescu: DRomașcanu pretinde, în comunicatul ulterior incidentului, că se afla înt-un spațiu privat și într-o conversație privată. Nu știu cum poate să spună asta. Dl Romașcanu se afla în sala de conferințe a partidului, care este plătită cu banii noștri, ai cetățenilor, cu zecile de milioane de euro pe care le încasează de la bugetul de stat PSDPrin urmare nu e un spațiu privat, nu era pe terasa locuinței sale.

Există o contradicție logică, socratică, în ceea ce a spus dl Romașcanu. A spus: o să ia o p*** în c** toți. Acei toți fiind jurnaliștii. De ce s-a referit la introducerea organului sexual masculin în orificiul digestiv inferior, când era mult mai nimerit să vorbească despre orificiul bucal, care reprezintă instrumentul de lucru al jurnalistului?

E normal ca un om simplu să folosească un astfel de limbaj. Fiecare poate să folosească astfel de expresii în afara spațiului public. Nu e normal însă ca domnul acesta să facă afirmația respectivă într-un spațiu plătit de cetățeni și să facă această afirmație cu privire la jurnaliștii care își făceau meseria.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ctp-romascanu-a-injurat-intr-un-spatiu-deloc-privat-platit-de-cetateni-cu-zeci-de-milioane-de-euro-1356656

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here