CUPA LIGII LA STEAUA! 20.05

0
15

Steaua - Pandurii cupa ligii 2015
A fost un meci chinuit în prima repriză, chiar dacă o lovitură de la 11 metri (rezolvată de Iancu în min 3) a adus avantaj de 1-0 pentru Steaua. Acordat destul de uşor. Pandurii a atacat mai mult, a avut şi ocazii. Faptul că Gâlcă a intrat cu 8 oameni netitulari m-a surprins. A reapărut Luchin (destul de bun), Papp cu mască, Tamaş, mai puţin pregătit,Latovlevici, Neagu, Enceanu...Se poate spune că Steaua a riscat, dar a căştigat, mai ales după vreo 20 de minute foarte bune în repriza a doua când a intrat Adi Popa. Au mai înscris Chipciu (în zi foarte bună şi cu replici tăioase la interviu) şi Ţucudean (campion al ratărilor!).  Plăcută prezenţa unui public relativ numeros (cam 20.000) pe Naţional Arena şi foarte plăcut spectacolul de sunet şi lumini oferit de Ligă la final de joc.  Nu ştiu dacă Steaua va lua trei trofee, dar dacă joacă aşa cum a făcut-o azi în repriza a doua, are şanse sigure la încă o Cupă, cea a României. Titlul se decide foarte curând şi nu depinde de stelişti prea mult. Ei trebuie să bată de două ori şi atât. Deocamdată, felicitări Steaua! Respect pentru Edy Iordănescu şi Pandurii!  Festivitatea a fost o.k.! Premiile au fost înmânate de Preşedintele Federaţiei (nu al Ligii) şi de Ilie Năstase!
Publicul a rămas până la finalul festivităţii, a aplaudat ambele echipe. Eric (accidentat foarte rapid după intrare) a fost aplaudat de absolut toată lumea.
P.S. Superspecialiştii de la Gazeta sporturilor publicau ieri nu echipele probabile, ci sigure!!!  Aroganţa fără limite a unei redacţii care crede că totul e să dai din gură. La Steaua au nimerit DOI jucători din 11-le de start!!! Adi Popa a intrat la pauză aşa că ar fi trei, iar spre final a apărut şi Rusescu. S-ar face de patru. La ce bun un ziar de sport? De regulă antrenorii anunţă echipa certă în ultma clipă, mai ales în meciuri de Cupă când poţi schimba toată garnitura. Să fii atât de infatuat încât să nu treci măcar cuvântul „probabil” e mult de tot. Gâlcă a driblat faimoşii specialişti şi merită gratulat!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here