CURTEA S-A ÎNCLINAT ?

0
8

O vreme am tot auzit formulări din toate părţile cum că ce spune Curtea Constituţională e sfânt. Un fel de Biblie activă…Unora le convenea, altora nu, dar toţi declarau că nu comentează deciziile CCR.  Între timp s-a mai schimbat componenţa şi apar decizii demente cum ar fi ultimele din săptămâna asta. Adică e voie să alergi de la un partid la altul, dar nu se cere nimic la cumpărarea unei cartele prepay. Cică nu e democratic. Dar milioanele de abonaţi care-şi dau numele şi toate datele posibile cum fac? Dar la bănci, dar oriunde când completezi fişe ca la paşapoarte? Am senzaţia că s-a cam terminat cu echilibrul şi luciditatea CCR. Urmează DNA ?
 
CEDO ne pune la plată pentru Mineriadă! Chiar dacă nici azi nu s-a judecat nimeni pentru cei peste 700 de răniţi, pentru violuri pentru arestări abuzive, pentru morţii din 1990, unele victime s-au dus în Europa şi au obţinut hotărâri ferme. 25-30.000 Euro din partea Statului! Oare Iliescu n-ar trebui să plătească o parte din despăgubiri?
 
Primul care s-a înscris pentru prezidenţiale a fost V. Ponta. Vor mai fi şi alţii sau n-are rost?
 
PS. M.A.I. avertizează: Teroriştii cumpără caretele pre-pay din România (aşa scrie în E.Z. din 18.09). Deci nu mi s-a părut că CCR o ia pe arătură!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here