DAN BITTMAN a ales sa isi serbeze ziua de nastere la concertul lui CRISTI MINCULESCU

0
132
Foto – sursa mediafax foto, fotograf Cristian Radu Nema

Noul concert sustinut sambata, 29 martie, de SUPER-GRUP-ul compus din CRISTI MINCULESCU si  NUTU OLTEANU impreuna cu sudezii KEN SUNDBERG si ANDERS DIEPHUIS in clubul Route 66 din Bucuresti s-a bucurat nu numai de o mare afluenta de public, dar si de o densitate ridicata de personalitati din lumea muzicala si nu numai. Printre spectatorii entuziasmati s-a numarat nimeni altul decat Ivan Patzaichin, prezent, ca de obicei la astfel de evenimente, impreuna cu intreaga familie. “Am venit sa il revedem pe Cristi si am ramas entuziasmati de simbioza perfecta a acestuia cu Nutu Olteanu, probabil cel mai bun chitarist pe care l-am avut vreodata, dar si de energia debordanta declansata de intreg grupul, cei doi fiind sustinuti cu brio de cei doi instrumentisti suedezi, care par a fi nascuti pentru rock” – a declarat marele campion la finalul concertului.
 
O alta “familie” participanta aproape in intregime la eveniment a fost cea a HOLOGRAF-ului, reprezentata de DAN BITTMAN, EDY PETROSEL si TINO FURTUNA (impreuna cu distinsa lui sotie, IZABELA), dar si de managerul AUREL MITRAN. Momentul culminant al serii l-a reprezentat, fara indoiala, duetul rarisim al lui Cristi Minculescu cu Dan Bittman (el insusi solist al IRIS-ului pentru o buna bucata de timp, cu ani in urma). Ei au cantat absolut  entuziasmant  compozitita lui Nutu OlteanuNoaptea” si emblematicul standard rock “Highway to Hell”, cu un interludiu de “Multi ani traiasca” dedicat aniversarii lui Dan Bittman, sarbatorita in aceeasi zi. Reactia publicului a fost pe masura. Seara a fost condimentata cu solo-uri oferite cu darnicie de fiecare dintre instrumentisti, de piese in prima auditie cantate de Nutu Olteanu, de cateva coveruri interpretate cu vana de Ken Anders, toate pe fondul exceptionalei performante scenice oferite de Cristi Minculescu, parca renascut dupa despartirea de fostii colegi si regasirea mai vechiului sau coleg de la Iris, care declara recent: “ Magia care se creeaza cand Cristi si cu mine suntem pe aceeasi scena nu este intamplatoare, ea a existat din prima secunda in urma cu 35 de ani. Banuiesc ca va exista cat timp vom trai si vom canta impreuna…”
Iata ce spune si Cristi despre aceasta reunire: „Eu sunt foarte bucuros că am reuşit să intru în proiectul ăsta şi să fiu iarăşi cu Nuţu, după ce el mi-a dat o şansă în 1980, când am venit la Iris, să pot să cânt cu ei.”
 
In sfarsit, dar nu in ultimul rand, ar trebui  mentionat si meritul noii generatii, reprezentata de pustii de la ROCK INCORPORATION, alesi de organizatori sa incalzeasca publicul in deschiderea “greilor”  din SUPER- GRUP.
Cristi Minculescu si Nutu Olteanu Super Grup vor sustine urmatoarele concerte in Bucuresti, astfel:
 – pe 26 aprilie, la Arenele Romane, mini recital in cadrul spectacolului „Stelele rockului romanesc” 
 – pe 27 aprilie, concert extraordinar la HARD ROCK CAFE 
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here