Dan Bittman, despre motivul pentru care s-a anulat concertul aniversar Holograf

0
28
Dan Bittman FOTO arhivă
Dan Bittman FOTO arhivă

Articol preluat din Adevarul

Dan Bittman a povestit care este motivul pentru care a mers la spital, acela de a face investigaţii, ceea ce nu are nicio legătură cu anularea concertului aniversar.   „Nu are nicio legătură concertul aniversar cu vocea mea sau cu faptul că m-a văzut nu ştiu cine la un spital sau la o clinică. Normal, am senzaţia că în România nu mai ai voie nici să îţi faci investigaţii“, a declarat Bittman la Antena Stars.

Întrebat despre motivul pentru care a fost anulat concertul, acesta a mărturisit: „În urma hate-urilor de pe Facebook, ne-am gândit că, decât să le dăm satisfacţie unora şi să înceapă să urle, să ţipe prin sală şi aşa mai departe, mai bine să îl lăsăm noi aşa să li se facă din nou dor“.

„De acolo (evenimentul cu primăria de la Sectorul 5 – n.r.) au început tot felul de unii să atace şi Holograful, că pe mine nu-i nimic, pot să mă atace liniştiţi. Eu am avut nesăbuinţa şi tupeul, cu ghilimelele de rigoare, să răspund unor mesaje care oricum 99% erau primite de la conturi false. Am zis că în România e foarte rău dacă s-a ajuns să pleci capul ca artist şi să îţi fie ruşine cu meseria pe care o faci“, explică artistul.

Puteti citi articolul in intregime aici:

https://adevarul.ro/entertainment/celebritati/dan-bittman-despre-motivul-s-a-anulat-concertul-aniversar-holograf-e-foarte-rau-s-a-ajuns-pleci-capul-artist-1_5bddd347df52022f752269fd/index.html

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here