Dan Manciulea la Psihologul muzical (ediţia 671 – 8.08.2015) – AUDIO

0
75

Dan Manciulea
Dan Manciulea

Ediţia începe cu un remember Titel Popovici, un compozitor deosebit (8 august 1938-2010) care ne-a vizitat pe 9 august 2008! Multă lume l-a uitat.
 
A debutat în emisiune un om care cântă de 23 de ani: Dan Manciulea, ofiţer de pompieri din judeţul Buzău (născut pe 12 decembrie 1968 la Râmnicu Sărat). A câştigat Trofeul Festivalului Om Bun din 1994 . A mai participat la numeroase concursuri, dar profesia de bază nu i-a permis să fie atât de activ artistic pe cât şi-ar fi dorit. CD-ul lansat în 2008 cu grupul Foreţele de muncă (Întoarcere la Eden) a fost lansat şi difuzat la R.R.A. De atunci a pregătit cu un alt CD, solistic, Cântece sărate-zece poeţi râmniceni pe muzică folk (2014). Recomandarea făcută de Zoia Alecu a avut acoperire 100%. Ea mi-a sugerat să-l ascult şi apoi să-l invit. Dan Manciulea a cântat în direct numeroase piese, care vor figura pe următorul său album. Ne-a povestit despre frumoasa familie, despre fiul său, Teodor Manciulea (19 ani) preocupat de muzica pop a zilelor noastre. Cu rezultate remarcabile. Pe lângă recitalul live oferit de invitat, am beneficiat şi de o listă plăcută cu preferinţe: Alexandru Andrieş, Vali Sterian, Queen, Sfinx, Mircea Vintilă, The Beatles, Post Scriptum, The Police, Phoenix. Reacţiile celor care l-au descoperit acum pe Dan Manciulea au fost pozitive.
 
 Agenda pop-rock a inclus nume ca Lunafly, Morrissey, Cinderella /Tom Keifer, artişti care urmează să concerteze în România,  precum  şi pe U2, Poison, David Gilmour, Bon Jovi şi o raritate cu  regretata Angela Ciochină (Vara în ţara mea) compusă de regretatul Romeo Vanica.
 
Topul Sentimetal a fost, de fapt, un Top Acustic Rock. Primele clasate au fost:1 America- A Horse With No Name, 2. Steve Miller Band-The Joker, 3. Billy Joel- Only The Good Die Young…
 
Audio:

Selecţia mesajelor (au fost aproximativ 300!)
Dan Manciulea la Psihologul muzical 2015DarkAngel:Nici nu ştiţi ce bine mă simt în calitate de „boboc” la facultate… E minunat să ştiu că încep şcoala pe 1 octombrie, în loc de 1 septembrie!
Teddi, Londra: Ce mă bucur că e vineri! Am avut o săptămână grea la muncă!Bine aţi venit în sufrageria mea!
KissArmy:Vă salut dle Partoş! Mă bucur că sunteţi din nou cu noi!
Mirela, Milano: Gânduri bune din Italia!
Laurentiu Cazan Draga Andrei, ma bucur sa il aud pe Dan, la emisiunea ta ! E un baiat si jumatate ! Felicitari !!! Roaga-l sa vorbeasca si de baiatul lui : Teodor – o voce remarcabila…Va imbratisez!
Niko, Milano: Ce idee bună cu ediţia Best Of! Poate redifuzaţi şi interviul cu Peter Hammill!
Marcel: Bun venit invitatului! Abia aştept să îi ascult muzica!
Cosma, Buc:Bun venit Dan Manciulea!
Cristina Ina Da, un invitat de nota 10
Emil  Mihalache, Buc: Pentru mine ar fi o mare-mare bucurie să difuzaţi interviul cu Ian Anderson!
Partene Marian Salutari din Brazilia….din nou ! Va ascult cu placere.
Magda: Îmi place muzica lui Dan Manciulea! Am citit pe site-ul dvs că aveţi un interviu cu Ian Astbury de la The Cult, dar cred că am ratat difuzarea înregistrării în emisiune. M-aş bucura să îl ascult, dacă se poate.
Sonia: Îmi plac piesele lui Dan Manciulea! Ar fi excepţional dacă aţi difuza interviul cu Chris Norman. M-aş bucura şi de Bonnie Tyler şi de Garou.
Ramona: Excelentă piesa live! Felicitări Dan!!
Ana:Felicitări Dan Manciulea!
Ioana:Invitatul este deosebit! Mă bucur că este alături de noi!
BOGDAN-IASI BUNÄ DIMINEATA ! AS DORI SÄ ASCULT INTERVIUL CU SANDRA. MULTUMESC!
Ionela, Călăraşi: Îmi place muzica invitatului! Dar am o întrebare, apropo de discuţia de mai devreme privind trupele de coveruri. Dacă artiştii nu au încredere în ei şi se tem să îşi cânte propriile compoziţii, atunci cum vom mai descoperi un nou Dylan?
Ada: Am descoperit un muzician de excepţie în această noapte! Vă mulţumesc!
Adryan, Sydney: Felicitări invitatului! Eu acum îl descopăr! Propuneri de interviu: Ian Anderson, Bonnie Tyler şi Matthias Jabbs (nu l-am ascultat atunci când l-aţi dat prima dată). Mulţumesc!
Manuela, Oradea:  Eu am o singură opţiune pentru interviul redifuzat: Joey Tempest! Pentru mine nu există altcineva
Corina Anca Roth Felicitări ,imi place muzica lui
Lavinia Ban: V-aţi gândit să faceţi un duet cu fiul dvs? Aţi cântat împreună?
Teodora:Felicitări invitatului! E prima dată când îl ascult şi îmi place foarte mult!
Mona: Deci… se poate şi folk cu mesaj, cu text social.  Bravo Dan Manciulea!
Andreea, Constanţa:Mulţumesc pentru încă o noapte extraordinară! Am descoperit un alt artist foarte bun datorită dvs!Mie mi-au plăcut toate interviurile cu artişti internaţionali! Orice aţi alege va fi minunat pentru mine!
Boogie: Interesante versurile lui Morrissey! Eu îl ascult pentru prima dată acum!
Bowie-fan:Eu îl ştiu pe Morrissey pentru că el este un fan declarat Marc Bolan şi David Bowie, de altfel se şi vede acest lucru din textele lui. Dar… cred că la radiourile din România s-a difuzat o singură piesă: Every day feels like a Sunday şi aceasta destul de rar. M-am mirat sincer când am văzut anunţul concertului.
Gabriel: Cu Jason Mraz nu seamănă deloc, dar cu Nickelback… mie îmi sună asemănător…
Larry: Mai degrabă Bon Jovi are rude în studioul lui Nickelback!
Adelina: Mulţumesc pentru Gianni Morandi!
Nicoleta, Napoli: Mulţumesc pentru piesa Scende la pioggia! Bine ar fi să vină ploaia!
Mihaela: Mi-a plăcut întotdeauna Bon Jovi, dar de data asta am impresia că în momentul în care au compus piesa asta, ascultau pe fundal Nickelback – Gotta Be Somebody! Sorry guys!
Patricia Miner Sambora, Sao Paolo, Brazilia: Eu am zis de prima dată că seamănă cu Nickelback… Dacă era Richie acolo, asta nu s-ar fi întâmplat!
Iustina: Nickelback ar trebui să spună mersi că Bon Jovi i-a băgat în seamă, aşa mai ies şi ei din anonimat!
Marius, metalfan: Foarte bun coverul făcut de HIM!
Manuela, Spania: Mulţumesc pentru muzica difuzată!! Weekend plăcut!
 
sursa: Radio Romania Actualităţi
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here