Dan Tăpălagă (G4Media): Josnicia lui Superman

Articol preluat de pe site-ul G4Media

0
170

Dan Tăpălagă (G4Media): Josnicia lui SupermanConfruntat cu iminența celui de-al patrulea val al pandemiei, mai contagios, mai periculos și cu spectru mai larg de acoperire decât toate celelalte, premierul Florin Cîțu a ieșit la vânătoare de țapi ispășitori.

În opinia sa, de vină pentru eșecul campaniei de vaccinare sunt AUR, care a subminat campania și USR PLUS, acuzat că s-a asociat cu purtătorii mesajului antivaccinist.

Suplimentar, a cerut o analiză la Ministerul Sănătății pe tema pregătirilor pentru valul patru, ca să înțelegeți dumneavoastră că tot USR PLUS a lăsat țara de izbeliște în fața variantei Delta, mutația agresivă care a umplut deja paturile de terapie intensivă inclusiv cu pacienți copii.

România este, alături de Bulgaria, țara cu cea mai mică rată de vaccinare din UE. Cel care și-a asumat atingerea țintei de 5 milioane de vaccinați în luna iunie a fost însuși premierul Cîțu, coordonatorul campaniei din calitate de șef al Guvernului.

Ratarea obiectivului nu l-a împiedicat să abandoneze pe tot parcursul verii orice preocupare serioasă pentru vaccinare și să se dedice în întregime campaniei electorale interne. Dimpotrivă, a transmis populației, împreună cu președintele Klaus Iohannis, toate mesajele greșite posibile, descurajând orice apetit pentru imunizare voluntară.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.g4media.ro/josnicia-lui-superman.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here