Daniele Gottardo, concert în Tribute Club din București (23.06)

0
32

Daniele Gottardo 23 iunieDupă succesul concertului susţinut de Marco Sfogli la Bucureşti, BCPM Power revine cu un nou eveniment, de data aceasta invitatul fiind Daniele Gottardo.
Daniele Gottardo este unul dintre cei mai importanţi chitarişti din lume, stilului fiind un amestec de jazz-fusion cu shred şi muzică clasică. El va veni în premieră în România, la Bucureşti, pe 23 iunie 2016 în clubul Tribute (Calea Victorie nr. 118).
Daniele este cunoscut atât ca artist solo cât şi pentru faptul că este chitaristul produs de către Steve Vai, fiind totodată preferatul marelui muzician. Mai multe informaţii se regăsesc pe: http://www.guitarworld.com/steve-vai-reveals-his-favorite-new-guitar-player-video/25386
Pe durata serii, în afară de a cânta, Daniele va fi dispus să răspundă la orice întrebare pusă de către public, în limita timpului disponibil. Evenimentul se adresează oricărui iubitor de muzică bună şi în special tuturor iubitorilor de chitară.

Numai 100 de persoane vor avea plăcerea şi privilegiul de a lua parte la eveniment. Datorită locurilor limitate, este necesar ca doritorii să-şi rezerve locul. Acest lucru îl puteţi face sunând la numărul de telefon 0734 013333 sau prin email la guitarbassdiscipline@gmail.com. Preţul biletului este de 69 RON.
Daniele Gottardo la Bucureşti – un eveniment ce nu trebuie ratat !

 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here