De ce a renunțat B1 la Sorina Matei? “Orientarea prorusă legată de coronavirus și audiențele” – Sorin Oancea

Articol preluat de pe site-ul Pagina De Media

0
468

Sorina Matei și Andrei Bădin nu vor mai avea emisiuni la B1. De ce? Care au fost motivele pentru care postul de televiziune a renunțat la ei?

Sorina Matei acuză faptul că nu e existat nicio notificare și plasează decizia managementului B1 TV în contextul deciziilor Guvernului de a aloca bani presei și de a lansa IMM Invest (program la care a aplica și B1).

De cealaltă parte, Sorin Oancea a declarat pentru Paginademedia.ro că decizia este legată de “audiența slabă a emisiunii Sorinei Matei și de orientarea pro-rusă legată de coronavirus, orientare tot mai evident în ultima perioadă”.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Faptele:

1. B1 TV renunță la contractul de colaborare su Sorina Matei. Ea realiza în fiecare vineri emisiunea Aktualitatea Românească, între 21.00 și 23.00

2. B1 decide să nu mai prelungească contractul pentru emisiunea lui Andrei Bădin, contract prin firma lui. Andrei Bădin avea emisiune duminica, de la 16.00 la 18.00 – Controverse

Sorina Matei: “Jurnalismul, vocile critice, trebuie să dispară”

Dealurile Guvernului Orban sunt cu patronatele lacome, nicidecum pentru „sprijinirea jurnalismului”, scrie Sorina Matei într-o postare pe facebook.

“Jurnalismul, vocile critice, supravegherea puterii, oricărei puteri, în capul lor trebuie să dispară. Să fie linişte, să nu mai deranjeze nimeni, să nu mai afle publicul nimic” – Sorina Matei.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.paginademedia.ro/2020/05/sorina-matei-contract-b1-sorin-oancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here