DE CE NU S-AU STRÂNS UN MILION DE SEMNĂTURI?

2
27

fara penali aAm avut senzația că acțiunea ”Fără Penali” va merge de la sine, va ajunge în câteva zile la milioane de semnături. I-am admirat pe actorii care s-au implicat, pe voluntari, pe toți. Ceva e strâmb în țara asta. Adică nu vă doriți o țară condusă de oameni curați, măcar deocamdată curați? Nu vreți să avem un Parlament, Instituții publice fără persoane aflate în faza de cercetare, fără condamnați? Eu nu înțeleg CE vă doriți voi, în ce țară vreți să vă creșteți copiii, în ce țară vreți să trăiți ? Am înțeles, la vot vă e lene să mergeți, sau v-ați săturat de promisiuni neonorate, dar nici o semnătură nu puteți da ca să sperăm că scăpăm de penali?

2 COMENTARII

  1. Pare destul de evident domnule Partos: oamenii nu mai au incredere in cei care proclama lupta anti-coruptie. Cel mai recent exemplu este Victor Ponta pus la zid la vremea lui in fruntea Psd asa cum este Dragnea acum. Rezultat in instanta: fapta nu exista. La fel cum nu exista nici un dosar pt privatizarile care au saracit tara.
    Respect pt ce faceti la RRA.

    • Marius- ai dreptate în mare măsură. Dacă s-au fabricat dosare și ele n-au fost confirmate, ar fi cazul ca procurorii respectivi să plătească. Dar pot avea rețineri în ambele sensuri? Adică brusc a dispărut fapta? Dacă unii pot fi manipulați să afirme că există, alții pot face exact opusul tot urmare a corupției, șantajului, atacurilor din media. Privatizările imense nu interesează pe nimeni, deși e vorba de sume fabuloase! Toți se fac că au uitat ori că totul s-a prescris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here