De Dragobete, Mircea Baniciu cântă pentru iubire la Teatrul Nottara

0
8

Baniciu 24 februarieDe Dragobete (24 februarie), iubitorii de teatru sunt așteptați la Teatrul Nottara, de la ora 20.00, la premiera oficială a spectacolului “Bună varianta rea”, o dramedie spumoasă despre viața de cuplu, cu bune și cu rele.
Mircea Baniciu, invitatul special si elementul surpriza al serii, intervine exact la momentul potrivit și contribuie la împăcarea celor doi îndrăgostiți.

Bună varianta rea” este un spectacol tulburător, în care tragicul și comicul se împletesc și aproape simultan ne spun o poveste sinceră despre viată, bucurie, dragoste, necazuri şi consens. Binele şi răul convieţuiesc, se întrupează ba-n bărbat, ba-n femeie, se iubesc, se urăsc, se ceartă, se împacă, se despart şi se întorc, ca apoi să se încleșteze într-o mare îmbrăţişare pusă pe seama Arbitrului de Sus – Anonimul.

„Bună varianta rea ” nu-şi propune să salveze omenirea de la înec, de la globalizare sau de la încălzirea excesivă a planetei. Perechea din această dramedie este una normală: se ceartă, se iubeşte, cumpără ulei, coase nasturi, stinge lumina.

Bărbatul (Petrică Voicu) şi Femeia (Diana Vladu) trăiesc o viaţa de cuplu autentică în care “ţânţarul” devine “armăsar”, iar agitaţia lor în jurul non-problemelor devine o dramedie.
Distribuţia:
• Diana Vladu ………………………….Femeia
• Petrică Voicu……………………….Bărbatul
• Petru Ciobanu……………………..Anonimul
Durata 1 ora si 20 minute
Producător: Kubik & Euteascult
Regia: Rusu Vadim
Coregrafia: Lucille Julaud
Scenografia: Rusu Vadim
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here