De Paste – bilete cu reducere, la concertul Julio Iglesias din Iasi

0
18

Julio Iglesias 11 maiIn ajunul sarbatorilor de Paste, pe 29 si 30 aprilie si de 1 si 2 mai, toti cei care vor achizitiona bilete online, pe www.vreaubilet.ro,  la concertul „Mi Vida” sustinut de Julio Iglesias pe 11 mai la Iasi, pe stadionul ”Emil Alexandrescu”,  vor primi din partea organizatorilor o reducere de 18%.
Artistul de origine spaniola intrat in Cartea Recordurilor ca singurul cantaret de origine latină care a vandut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse in 14 limbi, Julio Iglesias va canta la spectacolul de pe stadionul „Emil Alexandrescu” piese din albumul lansat anul trecut si ajuns deja in fruntea topurilor din Spania, “Mexico”, dar si multe dintre hiturile lansate de-a lungul impresionantei sale cariere.
Julio Iglesias marturiseste ca piesele de pe albumul lansat anul trecut, ”Mexico” au o semnificatie speciala pentru el si aceasta pentru ca, pentru prima data dupa 12 ani, a cantat din nou in limba sa materna. În deschiderea spectacolului, spectatorii îl vor putea asculta pe Julio Iglesias Jr., care va urca pe aceeași scenă cu tatăl său.
Biletele la concertul lui Julio Iglesias de pe 11 mai, de pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iasi sunt disponibile la punctele de vanzare Vreau Bilet din Palas Mall si Iulius Mall, vreaubilet.rowww.eventim.ro si la locatia evenimentului.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here