De profesie loseri!

0
41

nationala U 17Articol de Ovidiu Ioanițoaia
Odată devenit șef al FRF, în martie 2014, Răzvan Burleanu a atacat virulent, uneori sub centură, regimul Mircea Sandu. Să convenim că avea destule motive. Bătându-se cu pumnii în piept că va face și va drege spre a lichida greaua moștenire, președintele s-a angajat să schimbe multe.
Inclusiv politica în domeniul fotbalului juvenil, unul pe care, făgăduia solemn Burleanu, îl va așeza pe baze solide, moderne. Recent, convins că a dat lovitura când l-a adus pe Daum, a continuat să vorbească aiurea: „Prezența lui Christoph Daum la echipa națională a avut un rol nou fiindcă a reușit un transfer de mentalitate, de profesionalism. Acum avem un dialog fructuos între toate loturile naționale”.
Pe cât de frumos spus, pe atât de fals, de mincinos! Deși la butoane de peste 3 ani, actuala administrație federală nici n-a făcut și nici n-a dres în materie de juniori și de tineret. Nimic, zero! Cea mai elocventă dovadă în acest sens, imposibil de contrazis, e aceea că selecționatele, controlate direct de FRF, au pierdut pe linie meciurile, inclusiv contra unor adversari de duzină, fără pretenții pe plan internațional.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://blogsport.gsp.ro/ioanitoaia/2017/05/31/de-profesie-loseri/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here