DELIA, Iris cu Cristi Minculescu si Partizan cu Timpuri Noi, canta in aceasta saptamana la Hard Rock Cafe

0
67

Iris Cristi Minculescu 2 septembrie aHard Rock Cafe si BestMusic Live Concerts dau startul sezonului de toamna cu trei concerte de top: Delia, Iris alaturi de Cristi Minculescu si showul perfect al celor de la Partizan si Timpuri Noi, dupa 20 de ani din nou impreuna pe scena.
IRIS revine, în formula sa de aur, pe 2 septembrie la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită să te bucuri de un spectacol rock electrizant şi să cânţi alături de Cristi Minculescu melodii fără vârstă, precum “Somn bizar”, “Noaptea”, “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby” sau “De vei pleca”!
După 20 de ani, Artan, Iliescu şi Suedezu’ vin la “reuniunea de clasă”, cu un show retrospectiv. Pe 3 septembrie, TIMPURI NOI şi PARTIZAN strigă din nou catalogul, iar Luca, Vecina, Stere, Adeline, Tanţa, Rambo, Văru Maftei şi mulţi alţii răspund prezent, într-un concert “Perfect”, organizat de BestMusic Live Concerts, la Hard Rock Cafe.
Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” şi ai fredonat vara asta „Da, mamă”, BestMusic Live Concerts te invită pe 4 septembrie la Hard Rock Cafe! DELIA & Band te aşteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional! DELIA va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.
Biletele pentru cele trei showuri se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here