Delia spune ADEVĂRUL despre cea mai CONTROVERSATĂ melodie a verii: „Da, mamă!”

0
76

DELIA MATACHEArticol preluat din EVZ.ro
Cel mai recent hit al Deliei, „Da, mamă!”, a reuşit să zdruncine showbiz- ul românesc.
Unii îi contestă mesajul, cum ar fi Horia Moculescu, compozitorul zicând că promovează alcoolul în rândul tinerilor, alţii, printre care şi Mircea Badea, o acuză de plagiat. Între timp însă, „Da, mamă!”, doboară record după record pe Youtube. Iată ce spune Delia despre toată agitaţia.
EVZ: Te așteptai să fie atâtea comentarii?
Delia: Într-un fel mă aşteptam. Ştiam deja reacţiile celor care o ascultaseră înainte de lansare şi toţi erau wow. Poate cea mai tare dintre ele a fost a unei fete care a început să plângă imediat în hohote. Ştiam că va atinge multe suflete care au trecut prin asta, dar în acelaşi timp ştiam că vor fi şi cârcotaşii care vor comenta de rău. Per total, mie îmi place că toată lumea are o reacţie, nimeni nu stă indiferent, toţi au o opinie. În ceea ce mă priveşte, eu văd asta ca pe un succes.
Există o poveste în spatele hitului?
Am fost în studioul Global Records să înregistrez „Cum ne noi” alături de Carla’s Dreams şi mi-au arătat şi demo-ul acestei piese. Doar tu poţi cânta şi asuma mesajul asta, mi-au spus ei. Şi aşa a şi fost, imediat am înregistrat şi ghidul, apoi am aşteptat momentul oportun pentru a o lansa.
Ai fost vreodată atât de îndrăgostită încât…?
Nu pot să spun decât… Da, Mamă.
Ce vrei să le spui fanilor?
E prima melodie în limba română care atinge milionul a doua zi după lansare, cred că prima care face şi 5 milioane în o săptămână (azi). Nu cred că pot să exprim în cuvinte recunoştinţa şi bucuria pe care le simt în acest moment şi asta se datorează în mare parte lor, fanilor. Ca o mică recompensă, vă invit în public la audiţiile X Factor ce se desfăşoară zilele astea la Teatrul de Operetă „Ioan Dacian”.
 
sursa: EVZ.ro
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here