Detalii despre program şi reguli de acces la concertul Thirty Seconds to Mars , 5 Iulie, Romexpo

0
24

Desfășurat pe data de 5 iuliela Romexpo Bucuresti Parcarea C, concertul Thirty Seconds to Mars este considerat concertul anului 2014 in Romania.
 
Pentru ca publicul sa se bucure de prezenta trupei pe scena, organizatorii  mizează pe gradul ridicat de civilizație dovedit de nenumărate ori de publicul român.
 
Astfel, va informam in legatura cu programul evenimentului si va aducem la cunostinta o serie de reguli generale, aplicabile la nivel international cat si national.
 
 
PROGRAM:
17:30 – DESCHIDEREA PORTILOR
19:50 – 20:30 – TRUPA „THE BAD THINGS
21:00 – 22:45 – THIRTY SECONDS TO MARS
23:00 – INCHIDEREA PORTILOR
 
Recomandări generale si reguli de acces
 
Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor.
Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.
 
Accesul la concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
Pentru confortul participanţilor la festival şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare.
Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la festival a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.
 
Este strict interzisă vanzarea Invitatiilor la evenimente, precum si vanzarea la suprapret a biletelor este considerata contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 Ron.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.
 
Organizatori Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.
 
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim , call center 1951 si online pe eventim.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here