Diamonds Are Forever canta alaturi de UNEARTH pe 15 septembrie la fabrica

0
28

Trupa clujeana DIAMONDS ARE FOREVER va tine capul de afis alaturi de UNEARTH pe 15 septembrie la fabrica, in Bucuresti. 

Americanii canta in premiera in Romania in aceasta toamna, showul acestora fiind unul dintre warm-up party-urile pentru METALHEAD Meeting 2014 Bis ce va avea loc la Arenele Romane pe 27 septembrie si ii are ca headlineri pe Paradise Lost si Finntroll. Inca trei trupe pentru 15 septembrie vor fi anuntate in curand !
Diamonds are Forever sunt o trupa de metalcore din Cluj-Napoca, formata in 2011 prin contopirea a doua trupe locale. Primul EP a fost lansat in acelasi an si poarta numele “Whom Shall I Fear”, EP care a dat nastere si primului clip oficial al trupei “The eyes of blinded sorrow”.  In 2012 au lansat “Face Me”, piesa al carei videoclip s-a bucurat de un imens succes in scena underground din tara si de peste hotare, urmand in mod firesc si un DVD intitulat “Bridges Are Born”, DVD care marcheaza si un an de la formarea trupei.
The Scar” este al doilea videoclip de pe EP si este un preview al albumului “Momaentum” din 2013. Diamonds are Forever au avut diverse turnee in Romania, Ungaria, Ucraina si Moldova si au cantat pe scena cu Suicide Silence, Veil Of Maya, Betraying The Martyrs, Cancer Bats, Subscribe, Super Butt si Give Em’ Blood. In 2013 au devenit prima trupa romaneasca al carei DVD documentar a rulat in cinematografe.
Dupa ce au cantat la METALHEAD Meeting pe 7 iunie alaturi de Sepultura si peste 2000 de oameni au venit sa-i vada (din totalul de 4000 prezenti), desi erau a doua trupa din festival, Diamonds are Forever promit inca un show memorabil la Bucuresti cu Unearth !
Showul UNEARTH de la Bucuresti face parte din turneul european al trupei care incepe pe 29 august si trece prin tari ca Germania, Olanda, UK, Belgia, Franta, Elvetia, Cehia, Austria, Suedia, Italia dar mai ales prin Romania !
UNEARTH s-au format in 1998 si canta cel mai pur metalcore pe care il poti asculta vreodata si este o trupa recomandata fanilor Lamb Of GodKSWE sau Everytime I Die. Cu 5 albime la activ, cel mai recent din 2011 „Darkness in the Light”, americanii tin pozitia de headliner la cele mai importante festivaluri de profil din lume.
Vino pe 15 septembrie la fabrica sa asculti piese ca  „My Will Be Done”, „Hail The Shrine”, „Sanctity of Brothers”, „Giles”, „My heart bleeds no longer” sau „Endless” !
Biletele pentru concertul UNEARTH pot fi gasite pe iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (UMANSeniaPerfect Tour -> www.iabilet.ro/retea) din toata tara la urmatoarele preturi:
– 35 de lei – early bird pana pe 11 august (doar 100 de bucati!)
– 45 de lei – pana pe 15 septembrie
– 50 de lei la intrare
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here