Trupa FIRMA lansează cel de-al treilea album: „DESCÂNTECE”

0
28

La începutul anilor 2000, trupa FIRMA deschidea drumurile rockului alternativ românesc, spărgând tiparele printr-o notă de originalitate și hotărârea de a se alinia la standardele internaționale.
 
Vara lui 2014 readuce FIRMA în atenția publicului și a presei de specialitate, printr-o activitate artistică efervescentă, dovadă a unei energii creative inepuizabile.
 
La o lună după ce reveneau în lumina reflectoarelor printr-un show de mare succes, mult așteptat de fani, FIRMA anunță numele celui de-al treilea album: ”DESCÂNTECE”. Volumul 1 al acestui material discografic urmează a fi lansat în toamna acestui an și promovat printr-un turneu ce va purta trupa prin cluburile din întreaga țară.
 
O parte dintre piesele ce vor fi incluse pe acest disc, respectivCopiii Cerului și Puterea, au fostdisponibile online pe soundcloud și youtube, spre deosebire de ”Două Suflete” sau ”Prizonieri de război” care au putut fi ascultate doar la concertul din club Control – „Come Back Live Special” (5 iunie 2014, București).
Din 23 iulie, single-ul „Două suflete” a intrat și în playlist-urile posturilor de radio naționale.
Printr-o instrumentație ce combină influențele trip-hop și o linie de bas puternic hipnotizantă cu versurile seducătoare și deopotrivă meditative, „Două suflete” vine să nuanțeze direcția muzicală a noului album.
 
Piesa „Două suflete”, dezvăluie o maturitate a compoziției și a sound-ului următorului material discografic, combinând o întoarcere la background-ul specific albumului de debut, cu o infuzie de update-uri și experimente muzicale actuale.
***

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here