Din nou Guvernul bagă 2,5 milioane de euro, în gaura neagră de la TVR

0
14

Articol preluat de pe EVZ.ro
TVRLa rectificarea de buget pe 2014 Guvernul a alocat nu mai puțin de 11.386 mii lei, adică aproximativ 2,5 milioane de euro pentru a fi cheltuiți de Societatea Română de Televiziune.
 
În proiectul depus pe site-ul Ministerului Finanțelor, la detalierea influențelor asupra cheltuielilor bugetare pe anul 2014, explicațiile sunt confuze. La „indicator” apare atât „Bunuri și servicii”, sau „Cheltuieli buget de stat”, cât și „Cultură, recreere și religie”.
 
Consiliul de Administrație al TVR va analiza în ședința de astăzi atât situația financiară a televiziunii publice, cât și demararea acțiunii de evaluare a angajaţilor TVR. Procedura de evaluare pentru membrii Comitetului Director din Societatea Română de Televiziune şi directorii studiourilor teritoriale ale TVR, ar fi trebuit să demareze marți, 2 decembrie, şi să se finalizeze până pe 25 februarie. Comisiile vor fi formate doar din membri ai Consiliului de Administraţie, iar membrii sindicatului din TVR vor avea statut de observator. Tot pe ordinea de zi a CA este trecută și o analiză pentru TVR Moldova.
 
sursa: EVZ.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here