DISTRACTIS prezintă "Noaptea Preşedinţilor" pe 10 şi 16 noiembrie la Cinema Pro

0
53

distractis 10 si 16 noiembrieAlegerile Prezidențiale 2014 sunt un subiect discutat intens de toată lumea. DISTRACTIS îl aduce pe scenă într-un spectacol de comedie original, lansând  și imnul electoral “Noi mințim la fel”.
Un show live care îi propune publicului o reîntâlnire cu spiritul și stilul umorului DIVERTIS, continuat în varianta DISTRACTIS.
SPECTACOLUL combină umorul inteligent de replici și umorul de situație, izvorâte din temele majore ale prostiei universale, cu satira politică inspirată din trista comedie, pe teme minore, a politicii noastre de zi de zi și de noapte de noapte, colorându-le cu parodii muzicale și momente de improvizație umoristică.
 
100 de minute de comedie, satiră politică și parodie muzicală în compania unui grup de umor care a făcut istorie în ultimele trei decenii.
 

Spectacolele au loc pe 10 şi 16 noiembrie la Cinema Pro (str Ion Ghica nr 3) din Bucureşti, la ora 19.00.

Biletele costă 55 lei şi pot fi găsite la sală sau on-line pe eventim.ro.

 
IDEEA: Cei trei președinți aleși ai României post decembriste, Ion Iliescu (Cristian Grețcu), Emil Constantinescu (Doru Antonesi) si Traian Băsescu (Dan Rădulescu)  sunt juriul concursului ”Vocea Președinției”, o parodie de talent show,  care va alege viitoarea voce politică a României.
 
Distribuție:
Ioan Gyuri Pascu
Florin Constantin
Paula Chirilă
Doru Antonesi
Cristian Grețcu
Silviu Petcu
Doru Pîrcălabu
Dan Rădulescu
Valentin Gora
 
Un spectacol dedicat iubitorului de comedie, teatru și cinema care a crescut alături de grupul DIVERTIS și apreciază umorul sănătos și inteligent.
 
Declarație Ioan Gyuri Pascu:
“Uitaţi-vă, râdeţi şi apoi mergeţi la vot ca să nu plângeţi după”.
 
Declarație Cristian Grețcu:
“Noi niciodată nu am râs ca să râdem, ca să facem o glumă şi să învelim în ciocolată un moment amar. Ne-am dorit ca publicul nostru să vină şi să-şi pună probleme, iar apoi să se gândească cum să facă să le rezolve”.
 
Declarație Silviu Petcu:
“Cel mai tare mă bucur că în Noaptea Președinților vom afla cum votează cetățeanul turmentat de tip nou”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here