DOCUMENT Regulamentul blocului pe care vor fi obligaţi să îl respecte toţi locatarii

0
223

viata la bloc veciniArticol preluat din Adevărul
Noua legislaţie privind asociaţiile de proprietari, adoptată recent, stabileşte că toţi proprietarii din condominii trebuie să adopte, până în luna septembrie 2019, un document scris cu privire la regulile şi condiţiile de folosinţă a părţilor comune ale condominiului şi normele de conduită şi bună vecinătate dintre proprietari, numit regulament al condominiului.
Regulamentul condominiului este definit ca fiind documentul de ordine interioară al asociaţiei de proprietari care conţine totalitatea instrucţiunilor, normelor, regulilor care stabilesc şi asigură ordinea şi buna funcţionare a unui condominiu. Modelul de regulament de bloc a fost publicat recent de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) în dezbatere publică.
Gasiți articolul precum și Regulamentul aici:
https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/document-regulamentul-blocului-vor-obligati-respecte-locatarii-1_5bb77589df52022f75340e5f/index.html?utm_source=europafm&utm_medium=http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/document-regulamentul-blocului-vor-obligati-respecte-locatarii-1_5bb77589df52022f75340e5f/index.html&utm_campaign=CrossPromo?utm_source=europafm.ro&utm_medium=recomandari

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here