DOCUMENTE NECESARE. ISTORIA SCRISĂ CONTEAZĂ!

0
232

1 TELERADIO DIN IANUARIE 1984

Este vorba de Revelionul Tineretului de la TVR2. Am avut o colaborare cu Mihai Tatulici. Am prezentat, avându-l partener. în unele momente pe Eugen Cristea. Am plăcerea să spun că muzica străină am adus-o de acasă. A fost ultima mea apariție în TVR până-n 1990. La scurt timp după acest Revelion lăudat de presa de atunci, am primit interdicție de a intra în TVR și-n Radio.

2. ALMANAHUL SĂPTĂMÂNA 1989

Am avut pagini multe și-n alți ani, dar acest exemplar din 1989(care-mi lipsea) l-am primit de la muzicianul timișorean Marius Mihalca (mulțumiri) și vreau să vedeți câte pagini se acordau muzicii ușoare, pop. rock ș.a.m.d. M-au ajutat Cristina Gheorghe cu unele traduceri și Rodrig Andrișan (un material interesant) De la pagina 130 la 160. Mă uit la câte știri am adunat atunci și mă minunez.

3. UNIVERSUL RADIO DIN IUNIE 2005

O REVISTĂ A PROGRAMELOR RADIO DE CARE CRED CĂ AR FI NEVOIE ȘI AZI. Am colaborat o vreme cu publicația, după care am fost rugat să nu mai scriu, pentru că , vezi Doamne, aveau probleme financiare.Aici aveți un interviu realizat de Constanța Droncioiu. Multe fotografii din emisiuni cu invitați, dintre care unii au plecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here