Surse: Încep „execuţiile” în TVR. Săseanu a oprit o candidatura pentru un for internaţional pentru că reprezentanta televiziunii a fost în trecut CA din partea PSD

Articol preluat de pe site-ul Adevărul

0
264

Surse: Încep „execuţiile” în TVR. Ramona Săseanu a oprit o candidatura pentru un for internaţional pentru că reprezentanta televiziunii a fost în trecut CA din partea PSDÎn Televiziunea Română încep au început şicanările politice. Noua conducere a TVR a venit cu o decizie de neînţeles. Televiziunea Română, reprezentată de Smaranda Vornicu, ar fi trebuit să candideze pentru Comitetul European Broadcasting Union.

Depunerea candidaturii trebuia să aibă loc până pe 17 mai, ceea ce nu s-a mai întâmplat, decizia fiind luată de şefa interimară a TVR, Ramona Săseanu, au declarat surse din instituţie pentru „Adevărul”. Decizia nu a fost explicată, deşi candidatura pentru o asemenea funcţie nu implica eventuale costuri suplimentare.

Surse din televiziune au punctat faptul că singurul motiv al gestului ar fi faptul că Smaranda Vornicu nu e agreată de noua conducere, cu toate că alegerea reprezentantei TVR în Comitet ar fi contribuit la creşterea reputaţiei TVR.

De altfel, surse din TVR au precizat că noua conducere a transmis unei părţi a angajaţilor că toate persoanele care au avut legături cu PSD, cu atât mai mult cele care au fost în Consiliul de Administraţie din partea acestei formaţiuni, vor fi demise sau vor avea probleme, iar acest lucru e doar o perioadă de timp.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://adevarul.ro/news/politica/surse-Incep-executiile-tvr-saseanu-oprit-candidatura-for-international-reprezentanta-televiziunii-fost-trecut-partea-psd-1_60a67b945163ec42713fda4c/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here