”Dor de stepă” – Prin muzica Rusiei cu Radu Captari Band la "Tearu in TVR"

0
38

Radu Captari 25 augustConcertul  ”Dor de stepă” al artistului Radu Captari, acompaniat de band-ul său,  se va desfășura în cadrul proiectului ”Teatru în TVR”, în data de 25 August, începând cu orele 20:30, în incinta TVR.
Cei care își doresc o călătorie muzicală prin filmele lui Nichita Mihalkov și ale lui Emil Loteanu, cei care vor să asculte o picătură din vastul folclor rusesc, sunt așteptați cu mare drag la acest spectacol.
Alături de Radu Captari vor urca pe scenă: Tatiana Ciobanu –voce, Constantin Mirea-vioara, Adrian Flautistu– bass,voce si Eugen Vasile-acordeon.
Absolvent al Conservatorului din Chişinău, cu masterat în dirijat şi compoziţie la Conservatorul din Moscova, școlit la prestigioasa Academie de Muzică „Gnessinyh“ din Moscova, Radu Captari este singurul interpret care a cântat în Sala Palatului fără sonorizare, un adevărat record pentru un vocalist.
Radu i-a fermecat  cu vocea sa pe muzicienii Corului Armatei Roşii,  cu care a concertat la Bucureşti şi la Cluj Napoca.
Arta sa și elementul de unicitate vin din pasiunea tipic rusească cu care interpretează folclorul clasic rus, combinat cu cel tigănesc.
Nu ratați o seară muzicală de excepție, parcă desprinsă din poema rusă, alături de Radu Captari Band!
Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, și www.bilet.ro.
Biletele se pot achiziţiona şi de la casa amenajată la intrarea în TVR în zilele de vineri si sâmbată,  în strada Pangrati, nr. 8-10, începând cu ora 19:30.
Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00.
Informații la nr. de telefon 0727159090.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here