Academician prof. dr. Leon Danaila la "Portie de cunoastere" din Piatra Neamț

0
156

 

Photo credits: Gabriel Munteanu
Photo credits: Gabriel Munteanu

Articol de Brândușa Balan
Intr-o zi de sambata in data de 13 august la Piatra Neamt locuitorii orasului au avut parte de o „Portie de cunoastere” memorabila alaturi de un invitat cu totul si cu totul aparte Academicianul Profesor Doctor Leon Danaila supranumit „Sculptorul de creiere„.
Asociatia Portia de Cunoastere este o organizatie non-guvernamentala care si-a asumat rolul de a participa la cresterea comunitatii si a membrilor acesteia prin organizarea de conferinte, seminarii, work-shop-uri care au ca obiectiv sa actioneze ca un vector functional spre o societate bazata pe cunoastere.
Astazi, mai mult ca niciodata, suntem nevoiti sa adoptam o atitudinea care fie va genera un salt calitativ fie o consecinta distructiva. In felul acesta e nevoie sa alegem valori certe in detrimentul celor superficiale, sa traim o viata profunda in locul uneia de suprafata, sa construim o lumea a spiritului, a moralitatii si bunului simt incepand de acum.” – http://portiadecunoastere.ro
La Portia de cunoastere am avut onoarea si bucuria sa intalnesc un OM aparte rupt parca dintr-o alta lume si totusi contemporan si cu mine si cu tine cititorule.
In cele doua ore de vibratie in asentimen cu Domnul Academician prof. dr. Leon Danaila am avut ocazia sa ii ascult startul lui in viata ca viitor GENIU NEURO-CHIRURG!
Genialitatea lui consta in SIMPLITATE, acel ceva dat uitarii in ziua de azi. I-am urmarit detaliu cu detaliu atat sclipirea din ochi, cat si graiul lui bland ce reda povestea vietii lui.
Va invit sa descoperiti povestea printr-un simplu „click” pe acest video document cu un OM, Profesor, Geniu, MODEL DE VIATA!
Multumesc Turn TV pentru imaginile surprinse si oferite omului contemporan cu SIMPLITATEA!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here