Doua categorii de bilete epuizate pentru concertele BONNIE TYLER SI SMOKIE din cadrul primei editii OLDIES MUSIC FEST

0
33

Cei mai nostalgici melomani,  indragostiti de muzica anilor ’70 -‘ 80 au imbratisat cu bucurie vestea celor doua concerte prezentate intr-o singura seara in cadrul primei editii a festivalului „OLDIES MUSIC FEST”. Pe 13 octombrie, Bonnie Tyler dar  trupa Smokie le vor oferi spectatorilor prezenti la Sala Palatului,  doua concerte show-uri deosebite.
 
Organizatorii festivalului au pus in vanzare bilete cu preturi raportate la un singur concert, impartite pe mai multe categorii, acestea pornind de la 150 lei si ajungand pana la 500 lei pentru zona Golden VIP. Desi, a mai ramas aproximativ o luna de zile pana la momentul mult asteptatului eveniment, bucurestenii nerabdatori si-au rezervat locurile in sala chiar si cu trei luni inainte, epuizand astfel biletele la categoria 4, dar si pe cele alocate in zona din apropierea scenei, corespunzatoare categoriei VIP.
 
Luand in considerare faptul ca trupa Smokie concerteaza anual in Romania in sali arhipline si sunt ovationati zeci de minute, iar Bonnie Tyler a cucerit audienta  de fiecare data prin timbrul vocal inconfundabil dar si prin interpretarile live de neegalat, organizatorii estimeaza ca prima editie a festivalului Oldies Music Fest va fi un real succes, sustinuta cu CASA INCHISA.
 
Totodata acestia  informeaza ca,  preturile biletelor vor fi majorate incepand cu data de 1 octombrie ca urmare a interesului ridicat,  si  le recomanda tuturor celor interesati sa isi procure biletele din timp. In continuare, acestea sunt disponibile atat in reteaua Vreau Bilet  la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, Sala Palatului, precum si online accesand eventim.ro  si vreaubilet.ro.
 
 
 
Informatii generale:
Cele doua concerte live gradioase sustinute pe aceeasi scena de Bonnie Tyler si Smokie, luminile si efectele sonore speciale, vor reusi sa  impresioneze audienta dornica sa celebreze sarbatoarea celor mai reusite creatii muzicale pop-rock. Incepand de la  „It’s A Heartache”, ”Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, sau ”Goodbye to the Islands”, ce au facut ca vocea artistei Bonnie Tyler sa fie recunoscuta instantaneu pe tot mapamondul, si ajungand pana la ” Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Alice”,  „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me”, si bineinteles, cel mai popular single „Living Next Door to Alice”, piesele de rezistenta ale trupei Smokie.
 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here