Dream Theater aniversează 25 de ani de la lansarea albumului „Images and Words” prin 2 show-uri în România (19 și 20 mai)

0
15

Dream Theater 20 mai aDream Theater aniversează 25 de ani de la lansarea albumului “Images and Words” prin două show-uri extraordinare în România. Astfel, pe 19 mai, formația americană va urca în premieră pe o scenă din inima Transilvaniei, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, iar pe 20 mai se va întoarce la Arenele Romane dupa 15 ani de la primul lor concert. Profită de pachetele aniversare de bilete early bird, concepute cu dedicație pentru fanii Dream Theater.

PLATINUM DREAM TICKETS – primele 1000 de bilete

  • acces cu 30 de minute mai devreme în spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cât mai bun, în fața scenei
  • un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea trupei.
  • 10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorți

GOLDEN DREAM TICKETS – următoarele 1000 de bilete după epuizarea stocului Platinum Dream Tickets.
– un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words”.
– 10 pachete VIP prin tragere la sorți

Cu o tradiție de aproape 3 decenii, Dream Theater a călătorit în întreaga lume, împărtășind poveștile din spatele riff-urilor de chitară sau ale versurilor complexe, rezistând obstacolelor, continuând să inoveze și consolidându-și poziția de “trupă cult”.

Consistența muzicală și virtuozitatea demonstrată cu fiecare apariție live se datorează legăturii trainice dintre 5 artiști, multi-laureați de numeroase reviste de specialitate și de critici: John Petrecci, John Myung, James LaBrie, Jordan Rudess și Mike Mangini.
Dream Theater 19 mai aDintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul “Pull Me Under” a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând astfel mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului. Conform unui critic, “ei reușesc să își stabilească anumite standarde și tot ei le și depășesc”. “Images and Words” reunește multe piese devenite legendare deja, pe lângă ante menționata “Pull Me Under”, numărându-se și “Leaning to Live”, “Another Day” sau “Metropolis – Part I: “The Miracle and the Sleeper”.
Posesorii de bilete la festivalul I Am The Rocker care le-au păstrat la îndemnul formației și al organizatorilor sau cei care și le-au preschimbat în bilete “Dream Theater”, vor intra automat în primii 1000, beneficiind astfel, pe lângă accesul la concert, și de bonusurile menționate mai sus, corespunzătoare pachetului “Platinum Dream Tickets”.
Atenție – Acest lucru este valabil doar în cazul biletelor cumpărate, nu și în cazul invitațiilor.
Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până la data de 18 mai (pentru concertul de la Cluj Napoca), respectiv 19 mai (pentru concertul de la București) și la 250 de lei în ziua concertului.
Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta,  benzinariile OMV,  librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.
Bilete Dream Theater – București – http://www.eventim.ro/ro/bilete/dream-theater-bucuresti-arenele-romane-947630/performance.html
Bilete Dream Theater – Cluj-Napoca – http://www.eventim.ro/ro/bilete/dream-theater-cluj-napoca-platforma-sala-polivalenta-456380/event.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here