Ducu Bertzi la Psihologul Muzical (ediția 859 – 16.03.2019)

0
204

Ediție care începe cu două imnuri, care aduce aminte și de Ilie Micolov (”E primăvară”) și care continuă cu oplăcuta revedere (reauzire) a lui Ducu Bertzi, compozitor, interpret, organizator de festival la Sighetu Marmației. Au fost opinii cum că mutarea emisiunii ”Omul cu chitara” (realizată de Ducu Bertzi și Mihai Cosmin Popescu) n-a fost prea inspirată. Au fost peste 3500 de mesaje, printre care multe din zonele în care Ducu a cântat. Alții l-au invitat la ei. Au fost gânduri pentru Ducu de pe un tir din Texas, din Maramureș, Valencia, Atlanta, Craiova, Chicago, Londra sau Oradea. Au fost amintiri, cântece de pe diferite albume, explicații pentru neapariția unui material absolut nou (care va veni). Proiectul concertistic actual, cel cu Victor Socaciu și Vasile Șeicaru face case pline, așa că folk-ul o duce bine.

Agenda pop-rock include cântece vechi și noi cu Firma, The Rolling Stones, Paper lace, Stone Broken, Rival Sons, Mihaela Bustuchină Vlaicu, Vangelis, John Mayall  ș.a.m.d.
Rubrica ”Răspundem când suntem în stare” (runda a 17-a) a onorat propuneri speciale cu Felicia Filip & Iris, The Doors, Dream Theatre, Wet Wet Wet. Pentru St. Patrick s Day (17 martie)  au cântat Morrissey și Gary Moore.
Top 5 Sentimental cu Joni Mitchell vă oferă informații și repere din cariera unei artiste deosebite. Primele clasate 1. Big Yellow Taxi, 2. A case Of You, 3. A Song To A Seagull.

Audio:

 

 

Mesaje și filmări din timpul emisiunii:


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here