DUMINICA NORILOR

0
27

Lionel Messi

*Vreme bizară! Am fost puţin în Parcul Operei, unde noi, împreună cu Bunicul eram singuri. Eu am mers mai târziu… Era plăcut afară, cam 20 de grade. Lumea bună, sensibilă a stat în casă. MamaVi a şters cu batista un tobogan ud şi Andrei l-a folosit din plin. A mai contribuit şi el la şters cu blugii lui… Cred că ar fi stat acolo toată ziua. A abordat şi un tobogan tubular unde iar ar fi stat mult. Ploaia s-a înteţit şi cu greu l-am putut aduce acasă. Urmarea acestui program bogat în mişcare? A dormit aproape 4 ore! Amănunte şi partea a doua a programului duminical o veţi găsi, cu siguranţă, pe blogul Violetei!
* Fetele noastre de la handbal au bătut Belarus şi s-au calificat la Campionatul European. Urmează să aflăm cu cine vom juca în grupă . Nu se ştie dacă Gh. Tadici va continua sau nu să antreneze selecţionata, dar e cert că a calificat-o din nou! În lot sunt multe tinere care promit!* Băieţii au clacat lamentabil cu Suedia, aşa că din nou stăm acasă.
* C. Popescu Tăriceanu a fost la Digi24. L-am ascultat şi m-am îngrozit. Fireşte că şi gazda i-a dat şansa să abereze. Omul îl urăşte pe Băsescu, cel care l-a prezentat naţiunii în pelerina lui portocalie în 2004. Episodul Radio Contact m-a amuzat. Cică era pentru diversitate de opinii, pentru presă liberă, ca şi cum Radioul public nu făcea acelaşi lucru! Da dădea muzică franceză, da, retransmitea BBC şi a avut câţiva tineri talentaţi care au avut şansa să facă radio, dar C.T.P. nu asta a subliniat, nu şcoală a vrut să facă. Nu intru în amănunteşe celor auzite, dar vreau să reţineţi că acest domn e preşedintele Senatului! Şi vreau să amintesc şi duduiei Vijulie că populaţia a votat clar pentru Parlament Unicameral, nu pentru desfiinţarea senatului, cât şi pentru un număr redus de parlamentari (adică 300 şi nu aproape la 600 câţi sunt azi). Dacă Tăriceanu îşi permite să ne jignească spunând că eram „nepregătiţi” pentru acel Referendum, jurnalista n-avea acest drept! CPT n-a prea înţeles unele întrebări, dar am extras din răspunsurile lui în zig-zag că nu e de acord cu votul la vedere pentru cazurile de corupţie (aşa cum a cerut Monica Macovei).* S-a lăudat mult cu realizările sale de premier, dar a uitat cine l-a adus la putere  (adică tot noi ăştia neinformaţii) şi cum a guvernat cei 4 ani cu acelaşi TB la Cotroceni…
* Federer şi Ana Ivanovici au câştigat azi turneele la care au participat
* Elveţia a cîştigat cu mare şansă partida cu Ecuador. Meci slab, fără nimic remarcabil. Cel mult 15 minute de fotbal bunuţ.
* Argentina a bătut Bosnia-Hezegovina cu 2-1. Messi n-a arătat nimic, cel puţin cât l-am văzut eu…Iar dacă nu era un autogol, se termina egal. Săracul Sorin Hobana, n-are nicio treabă cu fotbalul. De ce este pus în situaţii delicate? Comentatorii trebuie să genereze atmosferă, bună dispoziţie, nu tone de informaţii, care n-au legătură cu meciul în sine. S-a dus epoca Ţopescu, atunci informaţiile erau sarea şi piperul, iar Cristi nu abuza de ele. Acum afli tot ce vrei de pe net. Să pui oameni care nu deosebesc un gol turcesc de unul real, sau care nu cunosc regulamentul de fotbal să comenteze la C.M. e o ruşine. TVR putea apela la cei mai buni comentatori de la alte canale, odată ce a achiziţionat drepturile exclusive.  Unii oameni ai casei vorbesc de parcă ar sta în faţa televizorului acasă şi citesc tone de informaţii despre oricine…Ratează faze, nu accentuează reuşite, dar au tendinţa de a arbitra jocurile…Nu cunosc jucătorii, deşi era obligaţia lor profesională să-i studieze înaintea partidelor…
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here