Dustin Hoffman critică industria cinematografică: „Este la cel mai jos nivel din ultimii 50 de ani. La Hollywood nu contează cât de bun eşti, ci câţi bani faci“

0
30

Dustin HoffmanArticol preluat din adevărul.ro
Actorul american Dustin Hoffman (77 de ani), recompensat cu două statuete Oscar, critică în termeni duri industria cinematografică, fiind de părere că starea cinema-ului este cea mai proastă din ultimii 50 de ani, potrivit unui interviu acordat publicaţiei „The Independent“.
Hoffman, unul dintre cei mai buni actori ai Americii şi un regizor extrem de priceput, a criticat presiunea pusă asupra regizorilor, care sunt forţaţi să realizeze un film într-o perioadă cât mai scurtă, cereri care nu existau în momentul în care el a păşit în această lume.
„E dificil de crezut că poţi face o treabă bună în zilele noastre cu sumele extrem de mici alocate. Am făcut «The Graduate» şi acel film încă se susţine. A avut un scenariu minunat, la care s-a lucrat vreme de trei ani, un regizor excepţional, o echipă şi o distribuţie excepţionale, dar a fost un film mic, patru pereţi şi actori, şi cu toate acestea am filmat 100 de zile“, a explicat Hoffman pentru „The Independent“.
Cineastul a mai precizat că, la polul opus, televiziunea traversează cea mai bună perioadă: „Cred că în acest moment, televiziunea este la cel mai înalt nivel, iar filmul la cel mai jos punct din istorie, în cei 50 de ani de când fac parte din această industrie, e cel mai rău.“
Citeşte mai mult pe adevărul.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here