EBU anunță că Eurovision ar putea avea loc online

1
86

Organizatorii concursului Eurovision au declarat că au în vedere o alternativă online a evenimentului muzical care a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Fanii Eurovision au fost foarte dezamăgiţi de anularea celui mai mare eveniment muzical de televiziune pentru prima dată în istoria sa de 64 de ani.

Într-o declaraţie, organizatorii concursului au afirmat că doresc să onoreze melodiile şi artiştii care urmau să urce pe scena din Rotterdam în luna mai. Modul concret în care urmează să fie pus în scenă evenimentul de anul acesta nu a fost decis încă, dar el nu va fi un concurs. Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune, care găzduieşte show-ul, a afirmat că varianta alternativă va ajuta să unească publicul în aceste vremuri tulburi.

sursa: RADOR


 

1 COMENTARIU

  1. Organizatorii doresc sa isi ia banii cumva de la oile placide , cum zice cantecul.Restul e bla bla.Eurovision la ora asta este un fitru pentru cele mai idiotice si ridicole alcatuiri sonore, care nu am mai multa legatura cu muzica decat baba cu boxul ,ca sa zicem asa.Si care in intentie sunt niste hibrizi fatati pentru ocazie.Deci nu au, in mod fundamental ,la baza intentia onesta a actului artistic.Bun, iata ca pana la urma toata comicaria asta are un public devotat,asa ca daca e sa sa ia un ban gramada…why not?Ca nu crez sa-l faca free if charge:-)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here