Echipa lui Michael Jackson revine în România pentru un show unic: a fost una dintre ultimele dorinţe ale regelui pop

0
189

MICHAEL JACKSONArticol preluat din Adevărul
După mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toată echipa regretatului artist să revină în România pentru a pune în scenă un spectacol, aşa cum cântăreţul a lăsat scris în testament.
Pe 25 iunie se împlinesc şapte ani de la moartea celui care a fost şi va rămâne regele muzicii pop. În anii ’90, fanii români erau atât de mulţi, încât ţara noastra se afla pe locul doi în lume într-un clasament al idolatrizării. De aceea, conform testamentului, megastarul şi-a dorit ca show-urile lui să fie duse mai departe, inclusiv în România, ţară de care şi-a legat definitiv numele în 1992 şi în 1996.
Aşadar, una dintre ultimele dorinţe ale lui Michael Jackson va fi împlinită în această vară, în Piaţa Constituţiei, unde, datorită efectelor vizuale şi tehnice, publicul român va avea impresia că îl revede pe însuşi Michael Jackson. Asta pentru că elevul instruit să-i devină sosie pentru a-l putea înlocui în diverse momente va face şi el parte din acest proiect inedit. De asemenea, din show nu vor lipsi nici o scenă imensă, efecte audio şi video de ultimă generaţie, led wall-uri gigant, lasere şi efecte vizuale holografice, lift şi ventilatoare cu fum brevetate de Michael Jackson şi peste 50 de costume realizate de stilistul personal al megastarului – Simone Smith.
Deocamdată, organizatorii nu au anunţat data exactă a evenimentului şi nici detalii despre bilete.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/echipa-michael-jackson-revine-romania-show-unic-fost-ultimele-dorinte-regelui-pop-1_56d1c3c05ab6550cb845bfe9/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here