Ediția 584 (7.12). Invitaţi: Alexandra Uşurelu, Bobby Stoica şi Mariano Castro. AUDIO!

0
370

Alexandra Uşurelu, Bobby Stoica şi Mariano Castro
Alexandra Uşurelu, Bobby Stoica şi Mariano Castro

Cu riscul de a repeta ce am mai scris cu alte ocazii, afirm cu mândrie că am avut un triplu debut în emisiune: Alexandra Uşurelu (26.01.1990, solistă talentată, aflată la primii ani de carierp), Bobby Stoica (4.12.1976, instrumentist, creator, producător cu 17 ani vechime) şi Mariano Castro (12.07.1975, chitarist argentinian, membru al grupului Narcotango şi prieten bun cu cei doi din studio).
Proiectul nu are un nume colectiv, dar cu siguranţă se adresează unui public rafinat iubitor de poezie şi muzică de suflet. Au fost cântări în direct cu vocea Alexandrei acompaniată de două chitare la piesele „Preţul corect”, „Acesta-i sufletul meu” şi „Doi străini” plus câteva mici bonusuri care vă vor bucura. Lista propusă de invitaţi a inclus nume ca John Mayer, Katie Melua, Norah Jones, Anda Călugăreanu, fireşte Narcotango, dar şi Los Tribalistas sau Mircea Rusu (el a fost primul care mi-a vorbit laudativ despre Alexandra!).
 
Ediţia a început cu un extras de pe noul album al lui Alexandru Andrieş, „Cântece piratereşti”.Agenda pop-rock a inclus nume ca Liz Mitchell (în memoria lui Nelson Mandela), Louis Prima, Mino Reitano, Paul Carrack (album nou), Tom Waits, Celelalte Cuvinte, Sara Bareilles, Tina Turner, Megadeth Walter Ghicolescu sau Florin Mureşan.
TOP5 Sentimental l-a avut protagonist pe Frank Sinatra, iar piesele cele mai votate au fost: 1. My Way, 2. Strangers In The Night, 3. New York, New York.
Puteți (re)asculta ediția aici:sursa: http://www.romania-actualitati.ro/invitati_alexandra_usurelu_bobby_stoica_si_mariano_castro-55933
 
Am și filmat două dintre momentele live. Le puteți urmări mai jos:


 
 
Am primit peste 300 de mesaje în timpul emisunii și vă mulțumim că sunteți alături de noi! Mai jos puteți citi o selecție:
 
Anca Pascale (SUA): Este invitat Mos Nicole? Am cateva sa-i spun…sa-i cer.
Arici Ţepos: Păi, e mai bine că ai plecat de la Voltaj! Acolo era cam aceiaşi linie melodică… adică ce să mai, piesele sună la fel! Cu trupa nouă există diversitate! Sper că nu te supără mesajul meu!
Tedi, Londra: Întrebare pentru Bobby: nu ţi-a fost teamă când ai plecat de la Voltaj? Ai schimbat stilul şi te-ai îndreptat spre un alt public. Practic ai luat-o de la zero. De ce ai luat această decizie? Presupun că la Voltaj era mai avantajos din punct de vedere financiar şi aveai mai multe concerte…
Wilhelm 25 ani. Sm: Tot respectul pentru invitati si incep prin a o intreba pe Alexandra unde viseaza sa se afirme in Romania ori in afara? Pentru Bogdan Stoica: ce crede de invazia de asa zisele vedete in ceea ce priveste muzica? Iar pentru Mariano: ce opinii are despre romani la nivel de muzica?
Marius, metalfan: Bobby nu te supăra… dar de la „Te salut Generaţia Pro” încoace, publicul este bombardat de subproduse! E foarte greu să alegi singur când ţi se dă doar anumite genuri de muzică (dance, pop, tehno) pe aproape toate canalele media! Şi pe net tot aceleaşi nume ies în faţă la căutare (beneficiind de reclamă plătită, evident). Liceeni de astăzi trec cu greu mai departe de One Direction, Miley Cyrus, Smiley sau Inna… E foarte uşor să spui: e alegerea publicului. Nu este chiar aşa!
Ciprian: Întrebare pentru Mariano: ştiu că în America de Sud Iron Maiden are o bază foarte mare de fani. De ce crezi că se întâmplă acest lucru? Există vreo explicaţie pentru faptul că heavy-metalul este atât de iubit la voi, mai ales având în vedere că voi aveţi sânge latin?
Magda: Nu vi se pare că muzica de astăzi este… fără substanţă? Mă refer la texte, la crezul artiştilor (am impresia că toată lumea cântă despre floricele pe câmpii, iubire… rar mai vezi unul gen Dylan sau Cohen, ca să dau doar două exemple)…
Arici Ţepos: Păi… acuma şi artiştii se pliază pe public… vin generaţiile fără BAC! Spuneţi şi dvs cât de mult să coboare şi Dylan?! :))))))
Marius, metalfan: Simpatici invitaţii şi foarte talentaţi! Mi-au plăcut, minus ultima remarcă, cea cu trupa King Crimson. Dacă tăcea filosof rămânea! 🙂
Boogie: Toate ca toate… dar eu vreau să vă întreb: Hruşcă nu mai cântă anul acesta? Rămânem fără Crăciun?? Mă sperie gândul că Moş Crăciun nu va mai veni în acest an dacă nu aduce Hruşcă sărbătoarea în sufletul românilor! Şi dacă nu vine Hruşcă atunci la ce să mai împodobească Fuego bradul?? :)))
Vicky: V-am rugat de multe ori să daţi Ramones, Iggy Pop şi mereu aţi ţinut cont de propunerile mele… Nimic nu mă face mai fericită decât să ascult la radio propunerile mele, chiar dacă eu am în computer toate piesele. Dar când le ascult la radio, e un sentiment extrem de plăcut. Aşa că, eu zic să daţi piesa lui Fuego… sunt sigură că ascultătorul se va bucura cel puţin la fel de mult ca mine atunci când primesc ceva… Vă vând un pont: în decembrie trebuie să fim buni, să ne punem bine cu cei doi Moşi darnici! :))
Andrei: Vedeţi cum e românul?! Nu ţine la tradiţii! Colindele lui Hruşcă au intrat cumva în tradiţia ţării noastre. Nu înţeleg de ce strâmbă din nas acum tot cei care declarau în trecut cât de minunat e Ştefan!
Constantin-IASI: Ma bucur sa fi intalnit in aceasta noapte trei tineri cu adevarat valorosi,avand gusturi muzicale certe si mai presus de toate cu intelectul la purtator.Alexandra un artist deosebit ce merita mult mai mult promovat.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here