Ediția aniversară „Woodstock 50” pusă sub semnul întrebării

0
74
Miley Cyrus, Jay Z și Halsey

Au apărut informații contradictorii în presă privind organizarea ediției aniversare „Woodstock 50”, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 16 – 18 august în New York.

Reprezentanți ai firmei de marketing Dentsu Aegis Network, unul dintre finanțatorii evenimentului, au declarat ieri pentru Billboard că festivalul a fost anulat motivând că nu sunt convinși că poate fi organizat în condiții de siguranță. „Deși am investit timp și suflet, nu suntem convinși că producția acestui festival poate fi demnă de brandul Woodstock”, am citat din comunicatul de presă.

Tim O’Hearn, administratoral Schuyler County din New York, locul unde urma să aibă loc festivalul, a declarat că a fost „anunțat că festivalul este anuat”.

Însă, organizatorii festivalului Woodstock 50 neagă ferm acest lucru susținând că vor încerca să soluționeze problema legal. Michael Lang, promoterul evenimentului, a declarat pentru New York Times, că cei de la Dentsu Aegis Network „nu aveau niciun drept să anunțe unilateral anularea evenimentului”.

Deoacamdată, pe afiș erau anunțați: Jay-Z, Miley Cyrus, Imagine Dragons, Halsey, the Black Keys, Chance the Rapper și The Killers, precum și câțiva dintre artiștii care au urcat pe scena festivalului în 1969: Santana, David Crosby și John Fogerty (Creedence Clearwater Revival).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here