Elvis Presley live in Rapid City, Dakota de Sud. Filmare din 21 iunie 1977 – WATCH VIDEO

0
191
Această filmare a apărut de curând pe internet. Imaginile au fost filmate în timpul concertului pe care Elvis l-a susţinut pe data de 21 iunie 1977 în Rapid City, Dakota de Sud. În aceste secvenţe, Elvis interpretează piesa „Unchained Melody„, de care îşi vor aminti cu plăcere inclusiv acei care îndrăgesc filmul „Ghost„. Ascultaţi această interpretare magistrală a lui Elvis, care nu are cum să nu vă dea fiori. Chiar dacă nu eşti fan Elvis, vei fi de acord ca vocea lui este pur şi simplu incredibilă!
De Elvis Presley ne amintim cu toţii cu admiraţie şi cu bucurie de fiecare dată când îi ascultăm cântecele. Nimeni nu îi poate contesta valoarea şi meritul de a fi un muzician complet, un cântăreţ de marcă, un adevărat maestru al divertismentului şi nu în cele din urmă, un mare om. Un om care a trăit muzica cu pasiune şi care a reuşit să emoţioneze inimile oamenilor din toate colţurile lumii.
În 21 iunie 1977, Elvis a desfăşurat în Rapid City, Dakota de Sud, unul din ultimele şi cele mai emoţionante concerte ale sale. Interpretarea lui este cu atât mai remarcabilă, cu cât a pus tot sufletul său în ea. Vocea lui a excelat până în ultima clipă a vieţii iar piesa „Unchained Melody”, pe care Elvis Presley o interpretează în această filmare, reprezintă apogeul simţămintelor omeneşti.
Deşi sănătatea nu îi permitea la momentul acela să se exprime cu uşurinţă, întreaga lui fiinţă vibrează odată cu clapele pianului. El nu a renunţat nicio clipă să dăruiască oamenilor momente pe care doar o dată în viaţă le poţi trăi şi pe care nu ai cum să le uiţi vreodată.
Cuvintele nu sunt uşor de exprimat atunci când trăieşti piesa cu maximă intensitate. Nu va fi niciodată un alt Elvis, el e unic şi aşa va rămâne. Trebuie să-I mulţumim lui Dumnezeu pentru acest interpret minunat şi pentru puterea pe care a avut-o de a ne emoţiona până la final. Din păcate, în luna august a aceluiaşi an, Elvis Presley a plecat dintre noi, însă ne-a lăsat o moştenire inestimabilă. o viaţă pe care a dedicat-o muzicii cu pasiune şi dăruire. El este o legendă şi aşa cum ştim, legendele nu mor niciodată, ele trăiesc prin noi mai departe. Elvis rămâne unul dintre cei mai iubiţi artişti ai tuturor timpurilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here