ENGELBERT 13 SE AMÂNĂ (12.06)

0
27

ENGELBERT HUMPERDINCKVă rog să citiți cu atenție și cu simțul umorului (dar al răspunderii!) textele de mai jos. Eu recunosc n-am văzut așa ceva de când mă ocup de acest domeniu. Trebuie să apreciem că acest comunicat, acest mesaj de pace ne parvine pe 12 iunie, cu o zi înainte de concertul anunțat cu luni în urmă. Voi păstra biletele cumpărate pentru luna noiembrie, când frigul va fi învins de vocea caldă a domnului Engelbert. Gândindu-ne cu mai mare atenție, înțelegem că artistul (nu organizatorii) a ocolit ziua de marți, 13, cu maximă dibăcie. Mulțumim!
 

 Buna dimineata!
Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni trubaduri ai vremii,  Engelbert Humperdinck  a cucerit mii de suflete prin stilul sau soft si  prin prestanta aparitiei pe scena.    Un artist cunoscut si indragit, o legenda a muzicii de suflet,  Humperdinck urma sa sustina un concert pe data de 13 Iunie, la Sala  Palatului din Bucuresti. Insa, din motive independente de organizatori,  spectacolul se va amana pentru data de 21 Noiembrie, ora 20:00. O zi  frumoasa, in care vocea sa inconfundabila va incalzi suflete, va topi  inimi si va lega pentru totdeauna publicul de o muzica a tuturor  timpurilor, de un artist desavarsit.
Mai multe detalii regasiti in comunicatul atasat.
Multumim, zi frumoasa!

 
Iată și comunicatul:
 

Trubadurul Engelbert Humperdinck isi amana spectacolul din 13 Iunie de la Sala Palatului din Bucuresti
 
Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni trubaduri ai vremii, Engelbert Humperdinck  a cucerit mii de suflete prin stilul sau soft si prin prestanta aparitiei pe scena.
Interpretarea single-ului “Release me” l-a adus pe primele pozitii in Marea Britanie, urmandu-i indeaproape pe cei de la Beatles. Succesul pe care l-a cunoscut cu “Release me” nu s-a oprit aici, Englebert reusind sa sparga topurile cu alte doua noi balade: “There goes my everything” si “The Last Waltz”.
Un artist cunoscut si indragit, o legenda a muzicii de suflet, Humperdinck urma sa sustina un concert pe data de 13 Iunie, la Sala Palatului din Bucuresti. Insa, din motive independente de organizatori, spectacolul se va amana pentru data de 21 Noiembrie, ora 20:00. O zi frumoasa, in care vocea sa inconfundabila va incalzi suflete, va topi inimi si va lega pentru totdeauna publicul de o muzica a tuturor timpurilor, de un artist desavarsit.
Acesta este motivul pentru care va multumim celor care v-ati achizitionat bilete si va garantam ca ele sunt valabile (la fel ca si invitatiile) pentru spectacolul din Noiembrie si sa va asteptam, alaturi de oameni dragi voua, sa va bucurati de o seara speciala, in compania unui om special, a unui cantaret care a reusit sa vanda peste 150 milioane de albume si care, in 2017, a decis sa sarbatoreasca si alaturi de publicul din Romania cea de-a 50-a aniversare a sa, ca om al scenei, dedicat oamenilor si sensibilitatii, iubirii si delicatetei. De asemenea, toti cei care isi doresc restituirea banilor, o pot cere in acelasi loc de unde au achizitionat biletele.
Nu ratati, in 21 Noiembrie, un concert precum o balada: dulce si amar, cu zambete si lacrimi de bucurie, cu trairi intense. Garantam nu doar 2 ore de muzica de calitate, ci 2 ore de simtiri, de reintoarcere in timp. Suntem convinsi ca Engelbert Humperdinck va reusi sa ne transporte intr-o lume atemporala, in care sa ne regasim. Pe fiecare dintre noi. Si apoi pe toti din jurul nostru.
Nu uitati, pe 21 Noiembrie, Engelbert Humperdinck vine la Sala Palatului din Bucuresti! Te asteptam cu drag si bucurie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here