Engelbert Humperdinck revine in Romania intr-un concert aniversar (13 iunie)

0
38

Engelbert Humperdinck 13 iunieEngelbert Humperdinck, supranumit “Regele Romanțelor”, revine în România în cadrul turneului mondial “A 50-a Aniversare.” Concertul va avea loc pe 13 iunie, la Sala Palatului din București. începând cu ora 20.00.
Engelbert Humperdinck, pe numele său real Arnold George Dorsey, s-a născut în Tamil Nadu, Madras, India. Numele lui de scenă a fost inspirat de numele compozitorului german cunoscut pentru opera ”Hansel si Gretel”. A început să studieze muzică la vârsta de 7 ani, dar abia zece ani mai târziu avea să-și încerce talentul vocal, cand un grup de prieteni l-a provocat să participe la un concurs de tinere talente. Abia la 31 de ani Engelbert Humperdinck a cunoscut cu adevarat succesul, când a lansat melodia “Release me”, cu care a și intrat în Cartea Recordurilor, fiind piesa care s-a clasat de cele mai multe ori pe locul I în topul celor mai prestigioase radiou-uri din lume. Numai în Marea Britanie, single-ul “Release me” a stat pe locul I timp de 56 de săptămâni și a vândut peste un million de copii.
 
Engelbert Humperdinck este un titan al muzicii, cu o carieră impresionantă ce se întinde de-a lungul a jumătate de secol. A primit 63 discuri aur și 35 de platină, precum și patru nominalizări la premiile Grammy. Artistul a lansat peste 50 de albume și peste 40 de single-uri. ”Am I That Easy to Forget?”, ”Please Release Me”, ”The Last Waltz”, ”There Goes My Everything”, ”After the Lovin”’, ”(As long as I can) Dream with You”, ”I Wanna Rock You in My Wildest Dreams”, ”Red Roses for My Lady”, ”Hand in Hand” sunt doar câteva dintre melodiile celebre care au fascinat generații întregi de oamneni de pe întregul mapamond
Albumele artistului s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare. Anual, Engelbert Humperdinck susține peste 100 de concerte la care participă milioane de fani din întreaga lume.
 
Biletele pentru concertul de pe 13 iunie, de la Sala Palatului se găsesc online, pe www.eventim.rowww.bilete.rowww.bilet.rowww.iabilet.rowww.blt.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului. Prețurile diferă în funcție de categorie: Golden VIP 399 lei, VIP 275 lei, Cat.I 225 lei, Cat.II 165 lei, Cat.III 125 lei, Cat. IV 90 lei.
 
În perioada 22 martie – 21 aprilie, biletele vor avea un discount de 25 %, după cum urmează:
Golden VIP 299 lei, VIP 206 lei, Cat.I 168 lei, Cat.II 123 lei, Cat.III 93 lei, Cat. IV 67 lei.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here