Eurovision 2014: Geri Halliwell va reprezenta Marea Britanie?

0
46

BBC-ul încearcă să o convingă pe Geri Halliwell, ex-Spice Girls, să reprezinte Marea Britanie la Eurovision în acest an.
Anul trecut, „Ginger Spice” a încercat să își relanseze cariera în Australia, dar tentativa a eșuat după ce piesa ei, ‘Half Of Me’, s-a vândut în mai puțin de 400 de exemplare.
Se pare, totuși, că anul acesta norocul i se schimbă.
O sursă a declarat pentru The Sun: „Geri este perfectă pentru Eurovision. Nu se teme de această competiție, dar rămâne de văzut dacă își dorește la fel de mult ca BBC-ul să urce pe scena Eurovision. Dacă va câștiga, va fi adulată, va fi privită ca o legendă, dar dacă nu se clasează pe un loc bun atunci va trece din nou printr-un moment jenant”.
 
Totuși, un reprezentant al BBC a negat că negocierile cu vreun artist au înaintat atât de mult. „Încă nu am luat nicio decizie. Vom face un anunț în curând”.
 
Pe de altă parte, în Marea Britanie se lansează fel de fel de zvonuri. Unul dintre acestea, spune că Simon Cowell își dorește să se implice în desemnarea reprezentatului. Un fan Eurovision i-a trimis un mesaj pe Twitter lui Simon în care îl ruga să se implice în procesul de selecție. La scurt timp, Simon i-a răspuns: „M-am gândit că aș putea să caut un reprezentant la Eurovision. Aș face-o dacă aș fi lăsat”. Subiectul a fost întors pe toate fețele în presa britanică. Redau mai jos câteva idei:
 
„Poate este adevărat, ar fi minunat să fie așa. Simon ar da tot ce e mai bun, s-ar strădui să trimită artistul potrivit și nu ar face-o neapărat din patriotism ci mai degrabă din orgoliu personal”.
 
„Ar pitea să trimită trupa One Direction la Eurovision. Deși,.. să rămânem cu picioarele pe Pământ, nu o să facă acest lucru!”

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here