Eurovision 2015. Ce şanse are România să câştige competiţia la casele de pariuri

0
15

Articol preluat din Adevărul
Eurovision sanse pollRomânia, care va partcipa anul acesta la concursul internaţional Eurovision cu piesa „All Over Again / De la capăt“, interpretată de trupa Voltaj, este cotată cu cea de-a 11-a şansă la casele de pariuri la câştigarea competiţiei.
Cu o cotă de 51.00 la casele de pariuri, România este ţara cu cea de-a 11-a şansă de a câştiga competiţia internaţională Eurovision 2015, având aceeşi cotă ca Germania, Islanda, Malta, Letonia, Cipru, Olanda, Ungaria, Franţa şi Elveţia.
Suedia (3.75) şi Italia (4.75) sunt ţările cotate cu cele mai mari şanse de a câştiga Eurovision Song Contest 2015. Pe de altă parte, printre ţările clasate pe ultimele poziţii, cu cele mai mici şanse de câştig, se numără Bielorusia (101.00),  Danemarca (101.00), Irlanda (101.00) şi Moldova (67.00).
Cu toate acestea, cotele se pot modifica substanţial în următoarele săptămâni.
Deşi la casele de pariuri, România nu este foarte bine cotată la şansele de câştig, mai mulţi junalişti acreditaţi la Eurovision 2015 au apreciat evoluţia trupei Voltaj după primele repetiţii live. În timp ce unii au apreciat că piesa ar fi avut mai multe şanse dacă era cântată integral în limba engleză, alţii au apreciat că tocmai acest aspect o scoate în evidenţă şi este una dintre „cele mai frumoase balade din concurs“. „Mi-a plăcut piesa României de prima oară când am auzit-o. Au un vocalist foarte bun, emoţiile transmise sunt unele bune. Singurul lucru pe care l-aş fi schimbat ar fi fost ca piesa să fie cântată integral în engleză“, a spus unul dintre jurnaliştii intervievaţi. „Sunt mult prea multe cântece în engleză deja. Sună ca un cântec străin, tocmai de aceea îmi place“, a spus un altul. „România poate să fie sigură de un loc în finală pentru că («De la capăt» – n.r.) este una dintre cele mai bune balade din acest an“, a concluzionat alt jurnalist.
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here