EUROVISION ROMÂNIA: ULTIMUL TERMEN DE SOLICITARE A UNUI WILD CARD E 10 IANUARIE

Comunicat de presa primit de la TVR

0
134

Este de-a dreptul delirant ce se petrece in acest an la selectia nationala Eurovision. Ceilalti 23 de concurenti, nu au nimic de zis? Li se pare corect?

Aveti comunicatul organizatorilor mai jos:

Având în vedere datele stabilite pentru cele două semifinale, termenul limită până la care poate fi solicitată calificarea unor piese în condițiile prevăzute de cap. VI, pct. 1.1. Lit. c) a Regulamentului Selecției Naționale este joi, 10 Ianuarie, ora 22,00.

Organizatorii vor activa această modalitate de calificare doar în cadrul semifinalelor, timpul dintre semifinala de la Arad (10 februarie) și marea finală (17 februarie) nefiind suficient.

Pot fi propuse doar piese care nu au fost înscrise în preselecția din perioada 9 noiembrie – 10 decembrie 2018. Argumentarea solidă a motivelor pentru care acestea nu au putut participa la prima etapă este una din condițiile esențiale a analizei oricărei propuneri, aceasta urmând să fie transmisă la adresa de email eurovision.romania@tvr.ro.

Solicitările pot fi depuse exclusiv online, pe siteul oficial și urmează a fi evaluate în baza acelorași criterii de selecție, atât administrative cât si artistice, avute în vedere la departajarea semifinaliștilor. După parcurgerea unui traseu similar celui impus în preselecție, vineri, 11 ianuarie, organizatorii vor comunica piesele calificate în cele două semifinale pe această cale extraordinară, consacrată sub denumirea de wild card.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here