EUROVISION TVR 8.03.2015

0
26

Voltaj Eurovision 2015E în mod cert evenimentul muzical cel mai comentat al zilei. TVR1 cred că şi-a bătut recordul de audienţă. Nu cred că a ajuns pe primul loc, dar sigur a avut rating bun. Uşor grandomană toată montarea, cu multe elemente kitsch. Sala mare, spaţiul bun.
Nu voi face o cronică acum la cald, dar au făcut-o foarte bine toţi cei care au comentat pe FB. Toată lumea se aştepta la duelul Luminiţa Anghel-Voltaj. Din multiple motive. Nu neapărat artistice. Juriul n-a votat cu Luminiţa şi de aici locul 1 clar pentru Voltaj. E singurul concurent care şi-a pregătit participarea, alegând o piesă promovată intens de luni de zile. Aşa se face, odată ce regulamentul permite. Din acest motiv, precum şi din cel economic, Voltaj putea fi desemnat de TVR fără cheltuieli, fără nicio încălcare a regulamentului.
 
 
tabel eurovisionAscultând piesa care pleacă, pot spune, fără să exagerez, că ştiu cel puţin 6-8 piese mai bune care au circulat sau care au fost respinse la preselecţie de acelaşi juriu. Ce vom face la Viena? Dacă prindem Top 10 e o minune. Dar asta nu interesează pe nimeni. Când primul loc e votat de mai puţin de 5000 de ori la o populaţie de 2o milioane de cetăţeni totul e nerelevant. Poate fi considerat un sondaj aproape valid! Pe acest site al meu primele două clasate sunt Voltaj şi Luminiţa Anghel, aşa că mă pot lăuda cu un public avizat sau/şi informat!
 
PS. Deja a apărut o petiţie prin care se cere descalificarea grupului Voltaj! De ce nu mă mir?
PS2 Mă bucur pentru Oliver Sterian, pe care-l cunosc de când s-a născut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here