FĂRĂ SPORT

0
35

watching tv 3* Recuperăm studiile, descoperim istoria. Se vorbește despre Regina Ana, despre monarhie, despre istoria interbelică mult mai mult și mai divers decât în ultimii 26 de ani. Educativ este o.k. Se putea face și fără să moară un membru al Casei Regale, se putea face și fără doliu național programat sâmbăta.
*Știrile de la TVR1 au conținut. Am aflat despre metroul de la Străulești, despre o tanti care trăiește singură într-un cătun fără lumină, despre imensul succes al Festivalului Intold și altele. De când cu J.O. a crescut considerabil numărul minutelor de publicitate, ceea ce nu e tocmai o.k.  În mod sigur canalele TVR sunt mai vizibile acum datorită transmisiilor. Dacă oamenii de acolo ar ști să profite de context, s-ar vedea și după terminarea Olimpiadei. * Pe TVR2 am văzut o discuție agreabilă cu Botezatu, la emisiunea ”Mic dejun cu un campion”. Era o reluare, desigur. Faptul că luni, de la ora 9,00 canalele nu mai dau nimic proaspăt, trec pe filme, nu mă încântă, nu e normal. *
*Mireasă pentru fiul meu rămâne un mister de emisiune. În afară de cei implicați și rudele, se mai uită cineva la așa ceva? Paula Chirilă e un moderator mai simpatic, dar programul e dificil de suportat. * La Kanal D este o altă emisiune de zi, stranie și enervantă. Gabriela Cristea se ceartă cu oamenii, amenință cu datul afară din platou, țățismul e la mare cinste. Se povestesc vieți aventuri, infidelități, se caută perechi…
* Reportajul Sky News despre așa-zișii traficanți de arme a fost dovedit a fi un fake britanic…Manipulare murdară, pentru a pune România într-o lumină și mai proastă.
* La Măruță (ProTV) a devenit magazin social. Reluările sunt pe la 10, 30, adică tocmai bune pentru copii. Femei care se iubesc cu trei bărbați, copii fără părinți, promiscuitate, debilitate, specialiști care comentează. Tristă țară!
*La Roata Norocului (Kanal D) bate de rupe, la tobe, Bubu! În rest nu pot sta, deși Bursucul nu e rău. Se descurcă. Plusează, pune mâna pe concurente…Invitat principal era Adrian Minune.
Radu Banciu se întreba ce căuta Liviu Dragnea sau Raed Arafat pe la Casa Regală?
* La Ghimbav s-a adunat prostia la vîrful comunității. Garduri în mijloc de trotuar, gard pe rampa care era pusă pentru cei cu dizabilități și altele.
*Marian Munteanu a revenit în politică cu o Alinață. ”Charismaticul” moderator Adrian Ursu (A3) a dialogat cu el telefonic. Ursu este definiția omului antisticlă, antiteve, adică! Și totuși mecla lui e mereu la vedere. De gustibus? A discutat și cu Tamara Buciuceanu-Botez care-și aniversează azi ziua de naștere. La mulți ani!
Lucia Hossu Longin crede că e nevoie de 50 de ani pentru a reveni, eventual, la monarhie. Reeducarea va dura cât a durat distrugerea. Discuțiile de la TVR2 au fost interesante. De ce n-au fost interviuri, materiale despre Casa regală la alte televiziuni, se întreabă Longin.
Antena 1 are iar un show de divertisment, care nu mi-a plăcut niciodată. Splash! Cel cu sărituri în apă. Cu Mizil, Mărculescu și alți adoniși penibili. Raluca e simpatică. Nu știu cu ce se ocupă. Vica Blochina arată încă bine, Mitea, micul exfotbalist e cu soția cea exnăsoasă, Andreea Tonciu. Acțiunile au un scop umanitar, este ajutată o mică sportivă…Frumos!
*La TV Paprika l-am revăzut pe simpaticul Antonio Passarelli. Gătea ceva special….
 
 
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here