FESTIVALUL DE TEATRU – PLEDEZ PENTRU TINE(RI) la Piatra Neamț (Ediția a XXVIII-a 4-17 noiembrie)

0
13

afis-festival- 17 noiembrieTeatrul Tineretului are deosebita bucurie de a vă anunţa că în perioada 4-17 noiembrie 2016 se va desfășura cea de-a XXVIII-a ediţie a Festivalului de Teatru Piatra Neamţ, PLEDEZ PENTRU TINE(RI).
Continuăm frumoasa tradiție a festivalului, de a realiza o radiografie a fenomenului teatral contemporan, aducând în atenția publicului spectacole de marcă ale peisajului național, realizate cu şi de către tineri artişti. PLEDEZ PENTRU TINE(RI) este un festival conceput sub formă de concurs, care se adresează tinerilor creatori de teatru, cu vârste de maxim 35 de ani, atât din sectorul independent, cât și de stat.
Timp de 14 zile, iubitorii de teatru vor putea viziona 28 de spectacole (18 spectacole selectate în concurs de către criticul de teatru Maria Zărnescu, 6 spectacole invitate în afara concursului, 4 spectacole ale Teatrului Tineretului) şi vor putea participa la două lansări de carte. Piatra Neamț va deveni cadrul propice al întâlnirilor culturale: cu teatrul, muzica, dansul, cartea.
Ca un omagiu adus împlinirii a 400 de ani de la trecerea în veşnicie a celui mai jucat dramaturg din toate timpurile, festivalul va debuta cu premiera Teatrului Tineretului, Cum vă place de William Shakespeare, în regia lui Vlad Cristache.
Biletele şi abonamentele vor fi puse în vânzare de miercuri, 19 octombrie.
 
Vă așteptăm să ne bucurăm împreună și să PLEDĂM PENTRU TINE(RI)!
Găsiți programul festivalului aici:
http://www.ziarpiatraneamt.ro/programul-festivalului-de-teatru-pledez-pentru-tineri-editia-a-xxviii-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here