Festivalul ROCKOMOTIVA 2015, la Craiova (5 – 7 iunie)

0
37

ROCKOMOTIVA 7 iunieROCKOMOTIVA este un festival nou, care intra in productie la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, pe 5, 6 si 7 iunie 2015. Un festival nou, dar nu lipsit de pedigree: ROCKOMOTIVA preia traditia festivalului „Rock-Jazz-Folk”, organizat de CCS Craiova inca din 1979.
Asa cum sugereaza si noul nume, de acum vom pune accentul pe muzica rock, lasand chitarile sa-si plateasca propriul tribut genurilor din care s-au inspirat in permanenta – jazzul si folkul. Prima zi va fi destinata punk-rockului, rockului progresiv si experimental, etno si folk-rock-ului. A doua zi de festival va fi destinata metalului si aliajelor sale: thrash, death, hard-core. in fine, a treia zi de ROCKOMOTIVA face loc rockului alternativ si noului rock romanesc.
ROCKOMOTIVA aduce la Craiova super-trupa Twilight of the Gods (IRE-NOR-SWE-ENG), Alternosfera (MD), Pero Defformero (SRB), Bucovina (RO), Axecutor (BG), RoadKillSoda (RO), Bloodway (RO), Dza Ili Bu (SRB). Adaugati cel putin una-doua surprize, plus AVATAR si CRIMENA, trupele de suflet ale Casei de Cultura a Studentilor din Craiova.
Sectiunea de concurs aduce si ea o inovatie: trupele desemnate de Casele ale Cultura ale Studentilor din tara sa participe la festival se vor „duela” on-line, singurul juriu fiind fanii genului, care-si vor putea exprima sustinerea pentru favoritii lor pe pagina de facebook dedicata evenimentului. Sponsorii vor acorda premii celor mai votate trupe, iar cea mai tare dintre ele va sustine un recital in ultima zi a festivalului. Accesul publicului se va face pe baza de bilete sau abonamente.
Cei mai merituosi dintre studentii din centrele universitare arondate CCS Craiova vor beneficia de acces gratuit.
Pretul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 50 de lei pana la data de 31 mai, respectiv 60 de lei dupa aceasta data.
Biletul pentru o singura zi (5, 6 sau 7 iunie) costa 30 de lei si se achizitioneaza direct la intrare, in ziua de concert.
 
Festivalul ROCKOMOTIVA este organizat de Casa de Cultura a Studentilor Craiova, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului – Directia de Proiecte si Programe pentru Tineret, in parteneriat cu Asociatia „Craiova Capitala Europeana a Culturii 2021”, „Romanian Thrash Metal Club” , METALHEAD SI BestMusic Live .
Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:
– reteaua de terminale self service ZebraPay (disponibile in toata tara: zebrapay.ro/locatii)
– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Magazinele IQBOX din toata tara
Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here