Festivalul Top T 2022 se va desfășura în perioada 25-26 noiembrie

0
131

Top t este cel mai vechi festival de muzică rock din România având 33 de ediții începând cu anul 1983. De-a lungul anilor festivalul a găzduit pe scenă cei mai importanți artiști români de gen și a constituit o rampă de lansare pentru multe nume ajunse în fruntea muzicii rock din România. În același timp, top t a oferit spațiu pentru formații din Bulgaria, Ungaria, Austria, Grecia, Polonia, Franța, SUA, Suedia.

În dorința de a trece la un nou nivel, top t și-a propus încă din anul 2020 un nou format exclusiv internațional dar perioada de pandemie a blocat concretizarea ideii. Explozia de festivaluri și evenimente din anul 2022 a dus a decizia organizatorilor de a amâna pentru 2023 relansarea top t la nivel internațional.

În aceste condiții anul 2022 aduce un format original al festivalului propunându-și să aducă pe scenă formații renumite din peisajul rock românesc care din diverse motive nu au evoluat la top t Buzău în cei 39 de ani de existență. Dorința de a se adresa  publicului competent al top t a făcut ca să răspundă apelului organizatorilor mai multe formații dintre care au fost selectate șase pe baza notorietății, disponibilității și impactului potențial asupra fenomenului rock. Cele șase formații vor evolua in două zile de festival sub deviza „MARII ABSENȚI” această ediție propunându-și incheierea unei etape de 40 de ani care a menținut festivalul în fruntea evenimentelor de gen din România și nu numai.

top t 2022 – festivalul rezistenței rock – ediția nr. 34
Buzău, Casa Tineretului, 25-26 noiembrie 2022, acces 18.00

25 noiembrie 2022: TAXI, SPITALUL DE URGENTA, PARTIZAN
26 noiembrie 2022: KRYPTON, KEMPES, PASAREA ROCK

Organizatori: ASOCIAȚIA HAIR REDIVIVUS și CENTRUL CULTURAL „ALEXANDRU MARGHILOMAN” cu sprijinul PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BUZĂU și al CONSILIULUI JUDEȚEAN BUZĂU
Sponsor principal: CONSTAM S.A.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile online prin AmBilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here