FETELE NOASTRE NE-AU FĂCUT CADOU VICTORII

0
30

Simona Halep 2018PUȚIN SPORT AZI.
* Simona Halep este în Qatar și a jucat tocmai de Valentine s Day. A bătut-o  rapid pe Makarova. Sorana Cârstea a cîștigat și ea. Monica a depășit-o pe Rybarikova! Aceasta a abandonat în decisiv. Ce zi bogată ne-au oferit fetele! Mihaela Buzărnescu a luat un set cu 6-1 în partida cu Ostapenko…aștept finalul! Care e fericit pentru Mihaela! 4 fete calificate! Minunat!
*Mi se pare că unii moderatori de la DigiSport nu mai au măsură în nimic. Dan Filoti, șușotel-oftățel, cultivă echipa Dinamo fără rușine, alături de invitații săi (tot suporteri declarați, sau nu, ai echipei). Oricum hateri de Steaua. Nu pot să înțeleg de ce o echipă care se chinuie să ajungă în play-off este atât de importantă, de ce se vorbește atât despre un Torje care a ratat peste tot în străinătate, care a revenit și a jucat câteva minute la Chiajna? Mare victorie la Chiajna pentru Dinamo? Acolo unde antrenorul și vreo 4 jucători sunt dinamoviști? Care este miza? Șopârle, strâmbe legate de ce a zis Becali, legate de viitoarea partidă Dinamo- Steaua. Excesivele intervenții pe post ale Ciobanului din Pipera , nu pot fi contrabalansate cu astfel de dezbateri manipulatoare și lipsite de echilibru. Cum nu este prima oară când observ aceste derapaje neprofesioniste, voi renunța aceste așa-zise-talk-show-uri pe teme fotbalistice. Rămân canalele cu tenis, handbal, polo, baschet ș.a. care au conținut firesc. Și la tenis mai apare câte un comentator (nu le știu numele tuturor pentru că nu scrie) care e superior, plictisit, arogant, oftează constant, iar dacă joacă o româncă, o laudă pe adversară.E o excepție nefericită. Dacă cei de la Digi (patronii) sunt mulțumiți, e treaba lor. Eu merg spre Telekom pentru că opiniile suporterilor diverselor grupări nu mă interesează, eu caut meseriașii care știu să vorbească!* Mai mulți dinamoviști, în frunte cu Dănciulescu, au arătat cât de mult își iubesc țara, declarând că ar dori ca Lazio s-o bată pe Steaua! Ăștia da, oameni de sport!
*Locul 7 la sanie pentru o româncă la Jocurile Olimpice este o mare performanță! Așa de bine am ajuns.
* M-a impresionat Manchester City ca joc, ca și Arsenal care n-a cedat nici după ce s-a văzut condusă cu 2-0 de Juventus (două goluri care sunt în contul lui Bufon au dus la 2-2).
* Monica Niculescu m-a impresionat pentru felul în care a jucat cu Sharapova. Dacă prinde trei-patru jocuri la acest nivel ajunge în Top 20! Cu Rybarikova a ajuns tot la set decisiv. 6-7, 6-2..
* Radu Naum este nesimțit din nou. Și-a permis Ion Crăciunescu să spună ceva. Că în cazul că iese iar Burleanu președinte, el va pleca  din țară la fiica sa din SUA. A sărit Naum la gâtul lui, l-a oprit să vorbească, i-a adresat intrebări, nu l-a lăsat să răspundă. L-a comparat cu Hagi care a zis că pleacă, dar nu din cauza alegerilor. A insinuat, a fost nepoliticos, a fost și este un mârlan narcisic. Noroc că l-a făcut Crăciunescu ”inteligent” și s-a mai oprit! Faptul că nu e capabil de dialog, că nu respectă pe nimeni, îl face inapt să modereze emisiuni. E mai simplu să facă interviuri, să scrie la GSP. Acolo nu deranjează pe nimeni.* Naum a încercat să-l ia la mișto pe Crăciunescu. Acesta i-a amintit că suntem singura țară cu un șef al arbitrilor străin. Că nu e normal să ne lăsăm umiliți la infinit…
* Federația de Handbal a rămas pe mâna lui Dedu și a echipei sale. Va fi rău de tot. Narcisa Lecușanu a pierdut la un vot sau așa ceva. Mare păcat. Încă un sport care se duce în cap!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here