Grupul Folk Om Bun la Psihologul muzical (ediția 802 – 10.02.2018)

0
149

grupul folk om bun la Radio Romania 2018O noapte cu patru interviuri. Nicu Covaci ne-a oferit amănunte despre noul său turneu cu Phoenix, Dan Chebac ne-a vorbit despre Sanremo și despre folk , a dialogat cu familia Beleaua aflată în studio, iar Ștefan Naftanailă a furnizat toate comentariile posibile din penultima seară a Festivalului Sanremo 2018.
 

Cu Grupul Folk Om Bun, adică Mihaela, Teodora și Codruț Beleaua ne putem lăuda cu un nou debut absolut în emisiune. Cei trei, însoțiți de fiica cea mică Adriana-Cezara (10 ani) au venit de la Brașov pentru întâlnirea cu publicul R.R.A. Cea mică a așteptat în camera de protocol, unde a și dormit foarte bine. Este o întâlnire tonică, bogată în muzică de calitate, originală, folk al unor oameni care trăiesc prin și cu muzică. Au fost multe momente live, așa că aveți ce asculta. Două albume la activ, tot mai multe concerte și proiecte îndrăznețe pentru viitor. Mihaela Beleaua are publicată și o carte de „Poezii pe ape” (Libris Editorial) în 2014. Cei trei au mai propus piese cu Phoenix, Dan Byron, Nicu Alifantis, Adi Beznă, Dan Chebac, Roberta Flack, Vali Sterian. Reacții excelente din partea ascultătorilor pentru acest grup care a câștigat Trofeul Festivalului Om Bun în 1995.
Puteți auzi, de-a lungul celor 5 ore și piese cu Judas Priest, Ermal Meta și Fabrizio Moro,  Mudimbi, Claudio Baglioni, Metallica, Alexandru Andrieș, Raffaela Carra ș.a.m.d.
Top 5 Sentimental cu Adrian Romcescu a generat un podium feminin: 1. Eu cred- Mălina Olinescu, 2. Rămâi cu mine- Andra, 3. Mi-e dor de tine – Mălina Olinescu. Toate compozițiile semnate Romcescu!

 
 
Audio: 
 
Selecția mesajelor (au fost peste 700!)
Grupul folk om bun si Andrei Partos 2018Cristi, Olanda, şofer de tir Bună noapte! Voi avea o cursă lungă, aşa că mă bucur că îmi ţineţi de urât!
Simona, metalfan Bună seara! Sunt la bucătărie, am fost pedepsită. Inevitabil, voi arde mâncarea… Sunt sigură. Dar măcar o fac într-o companie bună! Ştiu că sunteţi alături de mine!
Patricia, Sao Paolo Bun venit Om bun! Am o întrebare pentru Teodora: care este compozitorul clasic preferat?
Veronica, Cluj Îmi plac mult piesele invitaţilor. Acum îi descopăr. Cine scrie textele şi de unde vine inspiraţia?
Cristina, metalfan Da, confirm, Simona a ars mâncarea. Asta e. Nimeni nu-i perfect. S-a ars mâncarea de cartofi… Acum e Marius la bucătărie şi spală cratiţa… Dar să ştiţi că e un pic şi vina dvs şi a invitaţilor pentru că am rămas să ascultăm, iar Simona a uitat că a lăsat focul mare…
Ramona Cum s-au cunoscut cei doi soţi şi cum a reacţionat doamna când a aflat cum îl cheamă? Îmi place foarte mult muzica lor!
Emil De unde putem cumpăra albumele lor?
Manuela Felicitări din suflet invitaţilor! Cântă o muzică de suflet!
Liana Aţi încercat şi aţi reuşit să mă emoţionaţi cu muzica voastră!
Magda, Dallas Îmi place foarte mult muzica voastră! Vă felicit şi sper să mai am ocazia să vă văd!
Doiniţa Mulţumesc pentru 3 ore de vis!
Martha, Germania Mulţumesc! Foarte talentaţi invitaţii! Vă felicit! Am să vă ascult şi pe Youtube!
Ana, Roma Nu-mi place câştigătorul de la Giovanni! Cred că oricine altcineva era mai potrivit.
DioVasco Sincer, nu m-am mai putut uita la festival din cauza lui Baglioni. N-are nicio treabă cu prezentarea!
Grupul folk om bun si Andrei Partos la Radio Romania 2018Alin, Venezia Pentru mine, James Taylor a fost o surpriză plăcută!
Jeni, Milano Sunt surprinsă de faptul că italienii l-au criticat pe Sting pentru că nu a pronunţat corect cuvintele în italiană. Mi s-a părut că au dat dovadă de răutate. Până la urmă, el e britanic… Credeam că se vor bucura că a cântat în limba lor.
Liviu Are cineva vreo idee de surpriză, cadou pentru Valentines Day? Sunt într-un mare impas! Mulţumesc!
Boogie Ideea e să îi dai papucii înainte şi să îţi faci o nouă iubită chiar de Valentines Day pentru că atunci nu trebuie să îi faci vreun cadou… Şi poate până la anul îţi vine vreo idee bună pentru un cadou deosebit.
Alina Cel mai frumos cadou este un inel de logodnă.
Tudor Eu vă spun sincer. Îmi place muzica clasică, îmi place jazz-ul… Însă, iubitei mele îi place hard&heavy. Printre preferaţii ei se numără Whitesnake şi Coverdale. Acum vreo 4-5 ani, am cumpărat bilete la un concert de-al lor la Londra care avea loc chiar de Valentines Day. Am luat cu meet&greet pentru că era visul ei să îl întâlnească pe David. Evident, m-am dus cu ea… Am suportat cu stoicism, am fost împins de colo-colo de fanii dezlănţuiţi (am stat în faţă), apoi am mers în culise. L-a văzut, l-a luat în braţe, l-a pupat şi la final i-a zis: „el e viitorul meu soţ”. David: „Vrei un autograf?” Eu: „Nu… mulţumesc… eu nu înţeleg mare lucru… don’t bother”.
Nicolae Eu îi aduc soţiei mele de 10 ani în această zi: un buchet de flori, o cutie de bomboane şi un parfum. Suntem căsătoriţi de 25 de ani.
DarkAngel Cel mai frumos Valentines Day a fost cu fostul meu iubit a adus un castron mare de floricele de porumb şi discografia Pink Floyd. Şi am stat toată ziua pe canapea şi am ascultat muzică şi am mâncat floricele şi nici nu am vorbit între noi. A fost perfect. Parcă ne-am înţeles mai bine după ziua aceea, a fost un fel de terapie.
Simona, metalfan Trebuie să spun că eu nu fac fiţe, mofturi… Mă bucur de orice cadou primit… Dar s-a întâmplat o singură dată să chinuiesc un băiat. I-am spus în treacăt, la un moment dat, că mi-aş dori o cruciuliţă cu Ozzy Osbourne. Ştiam că nu se mai găseau la vânzare. El a ţinut minte. Şi după un an de zile, cam aşa, timp în care i-am făcut capul calendar cu dorinţa mea, m-a sunat şi mi-a zis: „am vrut să îţi iau de Valentines Day blestămăţia aia de cruciuliţă dar nu o găsesc nicăieri!!! Un fan disperat mi-a cerut o avere ca să mi-o vândă pe al lui… ar fi trebuit să îmi vând casa pentru a putea să o cumpăr. Ţi-am luat altceva din magazinul online al lui Ozzy. Sper să-ţi placă! Ba nu! Nu sper! Îţi spun clar: să îţi placă pentru că eu nu mai vreau să aud de ăsta!!!” E drept că eu nu am ştiut că el caută cruciuliţa, că vrea să-mi facă o surpriză… Deci… nici nu a fost vina mea!! Nu?
Yannis, Grecia Mulţumesc pentru Metallica!

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here