Firea: „Doar la București nu avem voie să organizăm concerte, trebuie să trăim ca în grotă”

Articol preluat de pe site-ul HotNews.ro

0
82
Vederea din Tribuna 1

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că deși este criticată în spațiul public pentru concertele pe care le organizează, acestea implică sume infime, iar Capitala nu este singura care le desfășoară. „Trebuie să trăim ca în grotă”, spune primarul general, citat de Mediafax.

„Nu vor să ne dea acești bani. Proiectul de buget a cuprins 55% pentru Primăria Capitalei – cotă din impozitul pe venit. Când a ajuns la Monitorul Oficial se mai tăiaseră 5 procente. Ei stiu foarte bine că această sumă nu ajunge să achităm facturile pentru transportul public în comun, pentru termoficare, pentru 19 spitale, pentru 14 teatre. Vin cu această marotă de pe Facebook că s-au făcut 2-3 concerte. Concertele sunt solicitate, sunt sume infime, nu pot fi comparate cu sumele pe care le plătește PMB pentru subvenții sau pentru obiectivele de investiții”, a declarat Gabriela Firea la Antena3.

Potrivit primarului Capitalei, în toată țara se organizează de ziua orașului, de Crăciun sau de Revelion câte un concert. „Doar la București nu avem voie să organizăm, trebuie să trăim ca în grotă, trebuie să trăim ca în Evul Mediu pentru că așa spune PNL. Ce pot să fac?”, mai punctează aceasta.

Articol aici: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23616779-firea-doar-bucuresti-nu-avem-voie-organizam-concerte-trebuie-tram-grota.htm

Găsiți știrea și pe Mediafax: https://www.mediafax.ro/social/gabriela-firea-doar-la-bucuresti-nu-avem-voie-sa-organizam-concerte-trebuie-sa-traim-ca-in-grota-18738058

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here