FIRMA – avanpremieră lansare album „DESCÂNTECE” – la Cluj (10 octombrie)

0
18

Vineri, 10 octombrie, ora 21.00 in clubul The Shelter din CLUJ – NAPOCA

firma_ TheShelter 10 octombrieFIRMA – [avanpremieră lansare album „DESCÂNTECE”]
Invitați speciali: SKY SWALLOWS CHALLENGER | POSITIVE JOHN
Afterparty: LOTF

Vineri 10 octombrie, se reînoadă ițele, se cântă și descântă, odată cu revenirea în forță a trupei FIRMA pe scena muzicală autohtonă! Înainte de lansarea oficială a noului album ”DESCÂNTECE”, care va avea loc în București pe 16 octombrie, trupa poposește pentru prima oară în Cluj, în clubul The Shelter. Pionerii rockului alternativ românesc vor susține un concert care va reuni piesele ce i-au consacrat, dar care va dezvalui, în premieră, piesele ce vor fi incluse pe cel de-al treilea album.
Trupele clujene Sky Swallows Challenger și Positive John vor da startul unui eveniment plin de efervescența specifică spiritului rock`n roll.

Afterparty cu LOFT!
Intrare: 15 lei pana la ora 22.00, 20 lei dupa ora 22.00
The Shelter – Piata Unirii, nr. 25, CLUJ-NAPOCA

FIRMA

Ca dovadă a unei energii creative inepuizabile, FIRMA propune un al treilea album cu un sound complex si o lirica introspectiva ce poarta amprenta trupei: ”DESCÂNTECE”. O parte dintre piesele ce vor fi incluse pe acest disc, respectiv „Copiii Cerului”, „Puterea” și „Două suflete”, sunt disponibile online pe soundcloud și youtube.
www.youtube.com/watch?v=OCa6kxJUAWA
www.youtube.com/watch?v=eGr93lSL9VI
www.youtube.com/watch?v=hwDCNOt8EbA
Din 23 iulie, single-ul „Două suflete” a intrat și în playlist-urile posturilor de radio naționale.
La începutul anilor 2000 clipurile pieselor `La Orbire`, `Nimeni` si `Important `  spărgeau tiparele pieței muzicale de la acea vreme și puneau în evidență o nuanță cinematografică a viziunii FIRMA, care le-a adus din start în heavy-rotation pe posturile televiziunilor ( ATOMIC TV, MTV, TVR). `La Orbire`, single-ul care a dat și titlul primlului album, ajungea pe locul 1 în topul românesc al MTV-ului dupa primele 2 săptămâni de difuzare.
Dupa nominalizarile la MTV European Music Awards 2004 la categoria ”Best Romanian Act” și MTV Romanian Music Awards pentru ”Best Rock Band” in 2005, FIRMA devine prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională, intitulată „New Sounds of Europe” șiinvitată să participe la gala MTV European Music Awards 2007, la München.


==================================
SKY SWALLOWS CHALLENGER

Sky Swallows Challenger este o rock alternativ atmosferic din Cluj-Napoca (inițial formată în Sighetu Marmatiei) datând din anul 2009, având ca influențe trupe precum Foo Fighters, Incubus, Deftones si multi altii.
Au fost prezenți pe scene precum Peninsula Gambrinus Rock Stage, Fanfest Rosia Montana, Basm Festival, Rocking The City Cluj, Dirty Fest, nenumarate concerte în Cluj Napoca, Baia Mare, Timișoara, Arad, Deva, Oradea, Alba Iulia, Sighetu Marmatiei, Bistrița, Sebeș, etc. și sunt nerăbdatori să pornească împreună cu publicul într-o călătorie spațială oriunde s-ar afla.
Albumul ”Align To Collide” a apărut în anul 2012, fiind LP-ul de debut al formației, care se poate descârca gratuit de pe www.skyswallowschallenger.com
Facebook: https://www.facebook.com/skyswallowschallenger/
===================================

POSITIVE JOHN

Positive John se autodefinesc ca ” o adunătură de băieți ușor instabili, compusă din Lazi (voce), Lucrețiu (chitară), Adam (clape), Alex (bass) și Cristi (tobe).
Formatie tânăra, Positive John s-a antrenat într-o joacă a sonorităților alternative care se metamorfozează, piesă după piesa, în hibrizi funk/progresivi proaspeți și irezistibili.
https://www.facebook.com/PositiveJohnBand

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here